П'яний пішохід штовхнув велосипедиста під колеса вантажівки / фото прес-служба поліції Києва

Поліція затримала п'яного чоловіка, який у Києві штовхнув велосипедиста під колеса вантажівки. Від отриманих травм потерпілий помер.

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

"Перехожого, 1973 року народження, затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Чоловіка підозрюють у скоєнні злочину, передбаченого статтею 291 "Порушення чинних на транспорті правил" Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає тюремний термін до п'яти років.

Читайте такожУ Києві велосипедист відзначився дивним пошкодженням ПДР і потрапив на відео

За даними ЗМІ, загиблий велосипедист - 27-річний Віктор Заболотний - був єдиним сином у родині. Його батько - водій, а мати працює в школі.

Крім того, загиблий два роки тому одружився з сімейним лікарем однієї з поліклінік Святошинського району Іриною.

Також в мережі з'явилося відео трагедії, на якому видно, що лікар їде на велосипеді по порожньому тротуару. Назустріч йому йде п'яний чоловік, який штовхнув велосипедиста, коли порівнявся з ним. Хлопець впав на дорогу, вдарився об задню частину причепа вантажівки, після чого впав на бордюр. Від отриманих травм він помер.

Як раніше повідомляв УНІАН, у Святошинському районі столиці під колеса вантажівки потрапив велосипедист. В результаті падіння велосипедист, 1993 року народження, загинув на місці. Пізніше у мережі показали моторошне фото з місця смертельної аварії. Загиблий працював травматологом у 7-й міській лікарні Києва.