У Київській області потонула 13-річна дівчинка / ua.depositphotos.com

Трагедія сталася в Білій Церкві, коли компанія підлітків відпочивала на березі річки Рось. Одна з дівчат потонула, намагаючись врятувати свою подругу.

Про це повідомляє прес-службу Білоцерківського районного управління поліції.

Компанія дівчат віком від 12 до 14 років відпочивали на березі річки Рось без дорослих. У якийсь момент одна з дівчат стала тонути. Їй на допомогу кинулися дві подруги, але одна з них пішла під воду.

Відео дня

Врятована дівчинка змогла вибратися на берег, а її подруги подзвонили в поліцію.

Читайте такожУ Запоріжжя підліток потонув у Дніпрі: медики заявили про байдужість очевидців

На місце події одразу прибули керівництво поліції, слідчо-оперативна група, ювенальні поліцейські, працівники Білоцерківської окружної прокуратури, патрульні поліцейські, рятувальники, медики та працівники соціальної служби. Тіло 13-річної дівчинки дістали з води рятувальники за 100 метрів від місця інциденту.

Родичка загиблої Влада Синявська в Facebook розповіла, що дівчинку звали Ліза.

"Друзі, звертаємося з душевним болем до всіх небайдужих з проханням про допомогу !!! ️ Сьогодні нашу сім'ю спіткало велике горе. Трагічно загинула наша Ліза, рятуючи життя подругам. Вона була щирим і відданим другом, єдиною дочкою своїх батьків", - йдеться в повідомленні.

Також вона опублікувала фото загиблого підлітка, за якими видно, що дитина була дуже життєрадісною і займався спортом.

Як раніше повідомляв УНІАН, у Тернопільській області знайшли мертвими двох 16-річних хлопців, які ще 11 червня пішли на риболовлю й зникли. 13 червня рятувальники знайшли тіло 16-річного Ігоря, а в понеділок, 14 червня - його друга Петра. 

Вас можуть зацікавити новини: