Сусідка каже, що це не перший випадок / фото sm-news.ru

У Дніпрі підліток звинуватив 50-річного чоловіка в тому, що той його напоїв алкоголем і намагався зґвалтувати.

Про це пише Інформатор з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

У поліцію звернулася мати 13-річного хлопчика. З'ясувалося, що 50-річний чоловік випивав разом з 15-річним сином своєї співмешканки, 16-річним племінником і її сином.

Відео дня

За даними видання, чоловік замкнув хлопчика в будинку і схиляв його до орального сексу. Також він залякував хлопця, щоб той нічого нікому не говорив.

Читайте такожУ Києві напівроздягнений чоловік стрибнув з мосту та потрапив на відеоУ якийсь момент додому повернулася цивільна дружина чоловіка і хлопчик пішов додому. Він розповів про подію матері.

Хлопця відразу доставили в лікарню, а на місце події приїхали поліцейські. 

Чоловік був п'яний, він відмовився коментувати звинувачення. Видання повідомляє, що в його рюкзаку знайшли таблетки, які він, зі слів неповнолітніх, підсипав своїм жертвам.

"Виявилося, що це не одиничний випадок. Так, сусідка зловмисника розповіла, що її 16-річний син 4 червня опинився в такій же ситуації. Жінка знайшла його в безпорадному стані поруч з двором порушника, але в поліцію не звернулася", - пише Інформатор. 

Пізніше в поліції повідомили, що факт зґвалтування не підтвердився. На чоловіка склали протокол за 180-ю статтею КУпАП (доведення неповнолітнього до стану сп'яніння). 

Вас також можуть зацікавити новини