Триває огляд місця події та відпрацьовуються усі версії / фото "Суспільне"

В одному з кафе Харкова знайшли труп з вогнепальним пораненням.

Як повідомляє "Суспільне", тіло чоловіка лежало у приміщенні кафе "Чилі", розташованому в корпусі університету ім. Каразіна на проспекті Незалежності. На місці працюють слідчі, кафе оточили стрічкою.

За попередньою версією, загиблий мав стосунок до закладу та наклав на себе руки.

Відео дня

"Кафе сьогодні не працює, перебуває на ремонті, там нікого немає. Попередньо, сталося самогубство, ми зараз усе з'ясовуємо. Людина стосується цього закладу, який закрито на ремонт", - розповів начальник Головного управління поліції Харківщини Станіслав Перлін.

Триває огляд місце події та "відпрацьовуються усі версії", додав він.

Згодом у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Харківській області розповіли, що повідомлення про те, що чоловік застрелився в кафе, надійшло до правоохоронців о 14:18.

"Попередньо з'ясовано, що чоловік 1965 року народження, підприємець в ресторанному бізнесі, здійснив постріл в голову з помпової рушниці. Зброя офіційно зареєстрована на покійного. За місцем мешкання загиблого слідчі знайшли передсмертну записку, в якій він просить вибачення за скоєне", - зазначили в поліції.

Чоловік застрелився у вбиральні закладу харчування.

На місці події правоохоронці збирають речові докази, опитують свідків та встановлюють усі обставини події. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу України.

За даними видання Newsroom, померлий - уродженець міста Тагіл, бізнесмен Олег Привалов, якому й належав заклад "Чилі". Раніше у підприємця був конфлікт з власницею приміщення, де розташовано заклад.

Раніше на дні харківського озера знайшли тіло дитини, в Запоріжжі чоловіка розстріляли в ресторані, а у спальному районі Одеси виявили скелетований труп із запискою.

Вас також можуть зацікавити новини: