У Польщі в ДТП потрапили українці \ фото KPP Radomsko

У Польщі, неподалік міста Радомсько у Лодзькому воєводстві, через п'яну водійку семеро українців постраждали в дорожньо-транспортній пригоді.

Про це повідомляє Польське радіо. Повідомляється, що аварія мікроавтобусу Volkswagen та легкового авто Nissan Quashquai, за кермом якого була дуже п'яна жінка, трапилася вранці на автошляху у населеному пункті Виґода поблизу Радомська.

Після прибуття на місце пригоди поліція побачила перекинуті у кюветах на протилежних сторонах дороги транспортні засоби. Спільно із рятувальниками були вжиті заходи для порятунку потерпілих.

Спільно із рятувальниками були вжиті заходи для порятунку потерпілих \ фото KPP Radomsko

Читайте такожУ Польщі впав вертоліт з українцями (фото)Мікроавтобусом, за повідомленням поліції у Радомську, подорожувало дев'ятеро осіб, з них семеро - громадяни України. Всі вони отримали травми і їх негайно госпіталізували до медичних закладів в Лодзі, Радомско, Пьотркув-Трибунальські та Ченстохові. Повідомляється, що троє із потерпілих перебуває у важкому стані.

До лікарні потрапила також 36-річна водійка Nissan, жителька ґміни Ґідлє. Перший тест на тверезість показав у її крові 4 проміле алкоголю. За даними поліції, саме вона призвела до ДТП із мікроавтобусом, раптово виїхавши своєю автівкою на зустрічну смугу руху.

Станом на 16:00 у медичних закладах перебували 6 громадян України, 1 громадянина виписано з лікарні, повідомило у Твіттер посольство України в Польщі.

Проте, в оновленому повідомленні дипустанови станом на 16:30 йдеться про те, що внаслідок ДТП у лікарні помер один громадянин України. Наразі в медичних закладах перебувають четверо українців, двоє наших громадян виписано з лікарні.

ДТП спровокувала саме жінка-водій \ фото KPP Radomsko

Вас також можуть зацікавити новини