ДТП сталася в селі Лігота Мала \ olesnica.naszemiasto.pl

У Польщі у дорожньо-транспортну пригоду потрапив автомобіль з українцями, внаслідок чого одна людина загинула.

Як повідомляє olesnica.naszemiasto.pl, ДТП сталася в селі Лігота Мала (24 км від Вроцлава). Автомобіль Renault з’їхав з дороги і перекинувся. В результаті загинув ймовірний водій – громадянин України, якому приблизно 30 років. За попередніми даними, він не був пристебнутий паском безпеки або автівка рухалася надто швидко. Поліція має встановити, чи, дійсно, чоловік керував автівкою.

Видання зазначає, що, окрім загиблого, в автомобілі були й інші громадяни України. Їх кількість не уточнюється. Повідомляється лише, що серйозних травм у них немає.

Відео дня

Читайте такожУ Польщі викрили банду викрадачів авто: серед затриманих українці

Як повідомляв УНІАН, внаслідок ДТП в Угорщині п'ятеро людей загинули, у тому числі два громадянина України. Аварія сталася поблизу угорського міста Абонь 24 вересня.

На 89-му кілометрі швидкісної автостради М4, у напрямку Будапешт-Солнок, мікроавтобус на великій швидкості в'їхав у вантажівку.

За інформацією угорських ЗМІ, у мікроавтобусі перебувало троє громадян Угорщини, один громадянин України та ще одна особа з подвійним угорсько-українським громадянством.