На Черкащині зарізали жінку / flickr.com/rickymulan

У місті Сміла Черкаської області жінка зарізала подругу. Тіло жінки з ножовим пораненням знайшли у вівторок, 14 вересня.

До вбивства подруги разом випивали у компанії двох чоловіків, йдеться на сайті Головного управлінні Нацполіції на Черкащині.

Правоохоронці з’ясували, що між жінками під час застілля на фоні ревнощів розгорівся конфлікт, який призвів до вбивства.

Відео дня

"…Одна з подруг вдарила суперницю ножем. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла", – додали у відомстві.

Читайте такожПід Черкасами малолітній підірвався на снаряді й загинув (фото, відео)В Нацполіції зазначили, що зловмисниця затримана відразу після вбивства й зізналася у скоєному. Підозрювану відправили до ізолятора тимчасового тримання.

Копи відкрили провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу. За вбивство однієї особи в нашій країні загрожує до 15 років тюрми.

Раніше в Україні не одне вбивство вчинили через ревнощі. Страшний злочин вчинено наприкінці серпня у Вінниці – в одній з квартир знайшли мертвою 20-річну дівчину, на її тілі нарахували 30 ножових поранень. Можливого зловмисника знайшли повішеним.

ЗМІ дізналися, що вбита дівчина й можливий вбивця були у стосунках. За відомостями журналістів, чоловік міг вбити дівчину через ревнощі.