Що сталося з Юрієм Кручеником / фото usionline

Український підліток Юрій Крученик, якого жорстоко побили невідомі в Парижі, вийшов з коми. Нападників шукає поліція, але поки безуспішно.

Читайте такожЗеленський відреагував на жорстоке побиття 14-річного українця у Парижі

Подробиці пригоди повідомляє «Україна 24». Зазначається, що напад стався в самому центрі міста - в декількох сотнях метрів від Ейфелевої вежі.

Відео дня

Десять осіб били Юрія ногами по обличчю, потім кинули в нього предметом, схожим на молоток, і залишили лежати нерухомим. На місце швидко прибули поліцейські, але нападники вже зникли.

15-річний хлопець зараз у лікарні. Як розповіла в соцмережі родичка Юрія, його стан стабільний, він вийшов з коми, але поки не може розмовляти. У хлопця в декількох місцях пробитий череп, зламані руки, ребра, є ножові поранення і травмовані очі.

"Стан Юрія залишається важким, але з'явилася позитивна динаміка. Лікарі роблять все можливе для якнайшвидшої реабілітації юнака", - повідомив прес-секретар Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко.

Тим часом нападників, озброєних битами, металевими палицями, ножами і навіть молотком, шукає поліція. Мати Юрія в соцмережі анонімно збирає інформацію від свідків події. Вона не виключає, що підліток міг стати випадковою жертвою жителів передмістя Парижа, які хотіли провчити столичних хлопців.

Побиття 14-річного українця в Парижі