Зловмисник побив жінку і уклав спати, а вранці вона вже була мертва / фото поліція

У місті Чорноморськ, що на Одещині затримано чоловіка, підозрюваного у вбивстві співмешканки через зникнення продуктів харчування.

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, цього тижня поліцейські затримали 46-річного жителя Чорноморська, який підозрюється у завданні своїй співмешканці смертельних травм.

Встановлено, що, повернувшись увечері додому, чоловік жорстоко побив 54-річну жінку, коли вона не зізналася, куди поділися деякі продукти харчування.

Фото поліція

«Ледве живу жінку зловмисник поклав спати, а на ранок вона вже не подавала ознак життя. Про це сам зловмисник повідомив поліції», - розповіли в главку.

Тіло направили на судово-медичну експертизу, а правопорушника доставили до територіального підрозділу поліції, де його затримали в порядку статті 208 КПК України.

Відзначається, що дії неодноразово судимого чоловіка слідчі кваліфікували за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу. Злочин фігурант скоїв у стані алкогольного сп'яніння, що є обтяжуючою обставиною.

За умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть постраждалого, йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Читайте такожНожем у спину: в Одесі жінку підозрюють у жорстокому вбивстві власної матері

Вас також можуть зацікавити новини: