У Хмельницькій області у ДТП загинули три особи, зокрема, дитина / km.dsns.gov.ua

У неділю ввечері, 1 серпня, сталася ДТП на Хмельниччині – біля села Веселівка Красилівського району зіткнулися два легкові автомобілі Dacia Logan та Mercedes Benz, загинули три особи, є потерпілий.

Жертвами аварії стали 38-річний водій Dacia, а також 40-річна жінка і 3-річна дитина, які їхали у цьому авто, повідомили у Головному управлінні ДСНС України в регіоні.

У відомстві додали, що в результаті ДТП людей, які їхали в Dacia, затиснуло пошкодженими металевими конструкціями машини. Також заблокованим в авто виявився травмований водій Mercedes.

"Спочатку бійці ДСНС деблокували травмованого водія Mercedes, передавши його медикам, паралельно з цим вжили заходів, щоб запобігти загорянню обох транспортних засобів. Потім... деблокували тіла загиблих", – наголошується у повідомленні.

На місці надзвичайної події працювали вісім співробітників ДСНС, були залучені дві одиниці спеціальної та пожежної техніки.

Як йдеться в сюжеті ТСН, у ДТП загинула ціла родина зі Львова - чоловік, дружина їхній син. 

Винуватцем аварії слідство вже назвало водія Mersedes. Він порушив ПДР та виїхав на зустрічну смугу. За кермом був інспектор патрульної поліції Хмельницького, його затримали та відсторонили від роботи.

Моторошна ДТП на Хмельниччині – відео з місця трагедіїВ Україні ДТП часто відбуваються через порушення правил безпеки дорожнього руху.

За порушення правил безпеки дорожнього руху, в результаті якого загинули кілька осіб (п. 3 ст. 286 Кримінального кодексу), загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 17 років з позбавленням права кермувати транспортними засобами.

Вас також можуть зацікавити такі статті: