Гороскоп на грудень 2019 повідає про непростий період / clutch.ua

Гороскоп на грудень 2019 повідає про непростий період, який триватиме упродовж найближчих двох тижнів. Відомий астропсихолог Валентина Виттрок розповіла, яку небезпеку представляє Венера у знаку Стрільця, яка буде зближуватися з Сатурном в Козерозі.

Про це пишуть "Факти".

Сварки, конфлікти, розрив відносин

Читайте такожАстрологи назвали 4 знака Зодіаку, у яких настане біла смуга в грудні 2019

Відео дня

За словами експерта, Сатурн в Козерозі буде знаходитися практично в своєму "рідному домі". Такий симбіоз зможе "заморозити" усі навколо - відносини і почуття в цей період охолонуть. Венера, яка відповідає за почуття, потрапить під цей "обстріл".

Сатурн в Козерозі буде придушувати почуття людей. Проявиться відстороненість, апатія і депресія.

"Найболючіше це вдарить по закоханим і тим, у кого відносини розвиваються нерівно, з перепадами - конфліктами і примирення", - впевнена Виттрок.

Астропсихолог радить пам'ятати, що це всього лише непростий період, який варто перечекати.

"Якщо ви дорожите близькою людиною, варто просто перетерпіти час напруженості, а там все само собою налагодиться", - переконана експерт.

Нові відносини стануть щасливими

Але і через розрив надмірно переживати не варто. Виттрок називає Сатурн "санітаром нашого життя", яка усуває з неї все, що заважає рухатися далі.

Крім того, симбіоз Сатурна і Венери відмінно підходить для початку нових відносин. І цей зв'язок може бути дуже міцною, а шлюб в цей період обіцяє довге щасливе життя.