З'явився гороскоп до кінця грудня 2019 / фото slovofraza.com

Гороскоп на кінець 2019 року говорить про те, що останні дні минулого року стануть дуже щасливими для деяких знаків Зодіаку.

Можливі несподівані зустрічі, яскраві події та приємні сюрпризи. Астрологи радять в останні дні грудня віддати всі борги, пробачити всім ворогам та зустріти рік Білого Металевого Щура в гарному настрої, передає Styler.

Тільці

Найкраща порада для представників цього знака Зодіаку – простіше ставитися до подій. На будь-які дрібниці варто реагувати стійко та без зайвої дратівливості.

Відео дня

Всі завдання тоді вирішаться самі по собі, а Новий рік принесе спокій і радісні новини.

Читайте такожГороскоп на 13 грудня: що чекає сьогодні на кожен знак Зодіаку

Близнюки

Кінець грудня для Близнюків пройде під стрілами Амура, й серйозні зміни відбудуться саме в любовній сфері. Астрологи попереджають, що зациклюватися не варто, а потрібно переключити свою увагу на нове хобі. Крім того, потрібно відпустити всі страхи та сміливо відкривати нові горизонти.

Леви

Кінець грудня для Лева стане яскравим і незабутнім, й удача буде супроводжувати представників цього знака Зодіаку у всіх справах.

Для того, щоб Фортуна не відвернулася, не варто розпорошуватися на всі справи підряд, а сфокусуватися на декількох великих та важливих.

Стрільці

У Стрільців кінець грудня стане дуже важливим і перспективним – їм потрібно закрити гештальти у старих стосунках, відмовитися від токсичних особистостей у своєму житті, помиритися з друзями, розібратися у поточних проблемах і сміливо зробити крок назустріч дорогим і близьким людям, які стануть опорою та підтримкою у 2020 році.

Раніше астролог Павло Глоба у своєму прогнозі вказав на трьох представників зодіакального кола, фінансові справи яких у 2020 році покращаться.