Характеристика знака Зодіаку Рак / фото magiya.guru

Рак – четвертий знак зодіакального кола. Період цього знака Зодіаку триває з 22 червня до 23 липня.

Його стихія – вода, символи – рак, краб, серце. Покровителем цього знака Зодіаку є Місяць. Камені-талісмани: перли, рубін, смарагд, кальцит, котяче око, місячний камінь, кришталь, целестин.

Це один із найбільш проникливих знаків. Основні риси характеру, які відрізняють Раків від інших знаків Зодіаку: проникливість, емпатія, сором'язливість, вразливість, благородство, обережність і далекоглядність.

Відео дня

Характеристика Раків

Читайте такожОвен: повна характеристика знака ЗодіакуЦе наймістичніший і найтаємничіший знак. Народжені під ним люди емоційні, сором'язливі й легко піддаються настрою.

Раки вразливі та сентиментальні. Їхня реакція на все, що відбувається навколо, дуже швидка й виразна. Вони – романтики, котрі здатні йти на жертви.

Представники цього знака часто відчувають складні душевні переживання. Зазвичай вони доброзичливі, але можуть бути як люб'язними та відвертими, так і меланхолійними, замкнутими й стриманими.

Характер чоловіка і жінки Рак / фото v-kosmose.com

Раки – песимісти. Песимізм проявляється у всіх сферах їхнього життя та отруює їм навіть найбільш радісні моменти.

Чоловік Рак

Чоловіки, народжені під цим знаком, переважно товариські та доброзичливі. Вони мають розвинену інтуїцію, є чуттєвими й сімейними. Їм властиві терпимість і витримка.

Як негативні якості характеру чоловіків Раків можна виділити дратівливість, безхарактерність, фаталізм і песимістичні погляди на життя.

Представники цього знака Зодіаку вкрай емоційні, але вважають за краще приховувати свої почуття. Хоча в оточенні близьких і друзів вони достатньо відкриті.

Для щастя чоловікові Раку необхідно відчувати турботу, щирість та добре ставлення.

Жінка Рак

Представниці цього знаку є надзвичайно чутливими, романтичними та сентиментальними. Вони загадкові, але з боку можуть здатися практичними й раціональними.

Насправді вони є дуже вразливими, їхній внутрішній світ ретельно приховується від сторонніх.

Зовнішність у дівчини Раку дуже жіночна, до того ж природа наділила її неймовірним шармом, що завжди так вабить чоловіків.

Риси характеру Раків / фото love-is.org

Жінка Раки важко сприймає критику. Водночас вони дуже віддані, для неї важлива любов, шлюб і сім'я.

Дитина Рак

Діти Раки дуже емоційні та дуже чутливі. При цьому вони часто замикаються в собі, коли опиняються лицем до лиця з проблемою.

Дитина Рак не прагне до свободи та незалежності. Як наслідок – малюк довго не може стати самостійним і весь час спирається на думку батьків.

Ці дітлахи тримають потай усі свої переживання. Зрозуміти справжні їхні наміри украй складно. Діти Раки сором'язливі інтроверти, які не стануть ділитися сокровенним із будь-ким.

Дуже часто діти Раки бувають повільними, але їхній розум тонкий і проникливий. Якщо цей малюк захоче домогтися бажаного, він проявить хитрість і винахідливість.

Сумісність Раків з іншими знаками Зодіаку / фото astromega.ru

Сумісність з іншими знаками

Найбільш сумісні Раки з представниками знаків водної стихії – Скорпіонами та Рибами. Також гарна сумісність у них із Тельцем і Дівою.

Несумісними знаками для Раку є Овен і Терези, хоча союз з Овном може бути корисний для кар'єри та положення в суспільстві, а з Терезами – для емоційної підтримки.

Стосунки з Левом можуть бути вигідними у фінансовому плані. Стосовно ж сумісності у шлюбі, то одним із найкращих буде Козеріг. А для духовного розвитку плідним є партнерство з Близнюками.