Чи можна дарувати нижню білизну / depositphotos.com

Подарувати комплект, труси або бюстгальтер можна далеко не кожній людині. Погодьтеся, що перша вчителька або керівник відділу, м'яко кажучи, здивуються такому подарунку. Більше він, звичайно, підходить для людей, які знаходяться в романтичних взаєминах. Але і в цьому випадку все непросто.

Раніше ми розповідали, чому не можна дарувати сумку, а сьогодні поговоримо про інший предмет гардероба та розберемося, чому не можна дарувати чоловікові труси.

Чому не можна дарувати нижню білизну - прикмети та етикет

Інтимний подарунок-суворі правила / depositphotos.com

Правила етикету дивляться на ситуацію лояльно і акцентують увагу лише на нормах пристойності:

Відео дня
  • не дарувати труси малознайомим людям;
  • враховувати побажання людини;
  • робити такі подарунки тет-а-тет.

Астрологи всі, як один, стверджують, що нижня білизна, піднесена з нагоди свята або просто так - це погана ідея. Суть в тому, що, даруючи людині обновку, ви одягаєте її для когось іншого. Логіка проста - ви повинні любити її такою, як вона є, а вбиратися необхідно тільки для ще не завойованих.

Читайте такожТоп-3 знаки Зодіаку серед дівчат, які вийдуть заміж вже цієї зимиЖінкам астрологи і зовсім забороняють дарувати чоловікам труси, вважаючи, що таким чином дівчата підштовхують чоловіка до зради. Якщо ви не сумніваєтеся в доброчесності свого обранця, але точно знаєте, що треба оновити гардероб, вирушайте в магазин. Гірше не буде.

Що стосується чоловічої сторони - ми просто не рекомендуємо вам підбирати білизну самостійно. По-перше, навряд чи вгадаєте розмір. По-друге, фасон і колір. По-третє, краще просто оплатити те, на що дівчина вкаже пальцем. Серйозно.

Червоні труси на люстру - техніка популярного ритуалу

Прикмети і ритуали з білизною / depositphotos.com

Ритуал з сіморонських практик, яким користуються з минулого століття. Вважається, що такий метод допоможе поліпшити фінансову сферу і особисте життя.

Для грошей

Купіть червоні труси, причому вони повинні бути недешевими і дуже подобатися. Власноруч виперіть їх (не в машинці), висушіть і хоча б один раз поносіть. Потім виберіть вдалий день, і зі словами "На люстру труси - в будинок гроші" лівою рукою постарайтеся закинути їх на люстру.

У вас є три спроби. Якщо вийшло - залиште їх там і стежте, щоб чужі люди не бачили магічний атрибут. Якщо не вийшло - або день невдалий, або труси погано підібрані.

Для любові

Цей ритуал відрізняється від попереднього - трусів потрібно кілька. Неодмінно, нових, колір і ціна не важливі. Складіть їх всі в пакет, візуалізуйте в голові образ бажаного обранця і навмання дістаньте будь-які труси.

Так само точно виперіть їх руками, висушіть, поносіть один день і потім помашіть перед вікном, кажучи: "Коханий мій, йди швидше до мене додому". В кінці лівою рукою закидайте на люстру. Пам'ятайте, що у вас, знову ж таки, тільки три спроби.

Основна суть сіморонських практик в тому, що бажання здійснюються тільки, якщо правильно виконувати інструкцію. Найменша неточність, поганий настрій або небажання слухати свій внутрішній голос під час ритуалу - все, нічого не вийде. Всесвіт прихильний тільки до тих, хто вірить в силу своїх думок.

Вас також може зацікавити: