Гороскоп для Овнів 2021 / depositphotos.com

В останній місяць літа Овни змушені будуть кидатися між кар'єрою і сім'єю. Для того, щоб все встигнути, проявіть кмітливість і винахідливість. Якщо правильно розставляти пріоритети, можна змінити життя на краще. Головне - не боятися робити вибір і бути самостійним.

Раніше ми розповідали, як на Овнів вплине Меркурій у Леві з 28 липня.

Гороскоп кар'єри на серпень 2021

Професійні зміни в серпні / фото ua.depositphotos.com

В першій декаді місяці Овни отримають привабливі пропозиції по роботі. Продумайте все і не поспішайте з прийняттям рішень. Понеділок (9 серпня) стане вирішальним днем в питаннях роботи і кар'єри. 

Відео дня

До 13 числа є час порадитися і подумати, але з 16 серпня будьте обережні - багато порад, насправді, порожні. До 20 числа взаємодійте тільки з перевіреними людьми.

Порада від астрологів: спробуйте всю сказану похвалу монетизувати. Тоді зрозумієте, чи є сенс міняти роботу, і чи дійсно вас так цінує керівництво. Середа (25 серпня) - сприятливий день для змін. Заступництво урану допоможе цілеспрямованим і амбітним людям.

Фінансова ситуація, в цілому, буде позитивною завдяки попередньому досвіду. Витрати теж з'являться, але приємні - на відпочинок і сім'ю.

Гороскоп кохання на серпень 2021

Любовний фронт для Овнів / ua.depositphotos.com

У першій половині місяця ви будете купатися в увазі симпатичних вам людей. Придивіться і проаналізуйте емоції - можливо, серед них є близька по духу людина.

Читайте такожМісячний календар снів на серпень-значення сновидінь на кожен деньЯкщо у вас вже є пара - саме час внести у відносини нотку новизни. Партнер, звичайно, не відразу сприйме це правильно, але не переживайте - зміни нікому не даються легко, навіть якщо приємні.

З другої половини серпня почнуться проблеми з ріднею. До 23 числа ризикуєте багато сваритися, але потім все різко налагодиться і забудеться, як страшний сон.

Гороскоп здоров'я на серпень 2021

Займіться спортом в серпні / фото: ua.depositphotos.com

Цього літа ви, як ніколи, бадьорі і сповнені енергії. Подумайте, можливо, вам варто трохи відпочити і відправитися до моря. Якщо ви давно хотіли зайнятися спортом - зараз найкращий час.

Хороший імунітет і загальний тонус організму захистять вас від хвороб, навіть якщо ви часто контактуєте з зараженими людьми. Проте, зірки рекомендують бути обережніше з їжею, щоб не навантажувати шлунково-кишковий тракт.

З 13 по 21 серпня не варто ділитися з іншими людьми своїми переживаннями про здоров'я. Люди будуть давати вам суперечливі поради, до деяких з них ви прислухаєтеся, а потім доведеться "розгрібати" неприємні наслідки.

25 і 26 серпня - сприятливі дні для догляду за собою і різних косметологічних процедур.

Вас також може зацікавити: