Гороскоп для Тельців 2021 / depositphotos.com

У серпні ваші доходи помітно підвищаться, але це призведе до необдуманих витрат. Зірки рекомендують зосередитися на контролі та плануванні. Також третій місяць літа принесе багато вдалих поїздок і романтичних зустрічей. Будьте обережні - не потоніть в емоціях.

До речі, Телець увійшов до рейтингу знаків Зодіаку, на яких гроші так і будуть сипатися у серпні.

Гороскоп кар'єри на серпень 2021

Просування по кар'єрних сходах для Тельців / ua.depositphotos.com

Фінансовий потік відкриється в серпні для Тельців - ви будете більше працювати і більше заробляти. Після 21 числа краще примерити запал - ситуація зажадає економії енергії. За перші 20 днів місяця ви накопичите достатньо "бонусів" і не варто витрачати їх всі відразу.

Відео дня

Ваші амбіції не залишаться непоміченими - цілком можливо, що керівництво запропонує нову посаду або підвищення окладу.

28 і 29 серпня намагайтеся не приймати важливих рішень - будете перебувати під впливом Місяця. Краще відкласти на тиждень. Якщо ситуація вимагає миттєвої реакції - ризикніть, це все ж краще, ніж стояти на місці.

Гороскоп кохання на серпень 2021

Що буде в особистому житті в серпні / ua.depositphotos.com

Тим Тельцям, хто знаходиться в пошуку другої половинки, радіти нічому - до 21 серпня вас огорне самотність. Вплив Місяця не дасть можливості знайти пару. Зате в останній декаді місяця на ваш обрушиться справжня удача - Марс дасть сигнал до активних дій. Не пропустіть шанс!

Тельці, які вже обзавелися відносинами, весь серпень проведуть під егідою стабільності. Партнер не поспішає в РАГС, але і від вас не біжить. Розмірена течія - ваш головний "козир" в кінці літа.

Читайте такожМісячний календар стрижок на серпень 2021: найкращі дні для зміни образуСімейні представники знака отримають гармонію і затишок в домі. Пошукайте справи, якими можна зайнятися спільно - це відмінний спосіб зміцнити шлюб.

В цілому, серпень для Тельців стане помірним місяцем. Хоча, багатьох з вас чекають зміни в сфері будівництва - ремонт або облагороджування житла. З 19 серпня можна буде відпочити і присвятити час сім'ї.

Гороскоп здоров'я на серпень 2021

Слідкуйте за своїм харчуванням / ua.depositphotos.com

З 1 по 9 серпня - найкращий час, щоб зайнятися профілактикою захворювань серцево-судинної системи. Зменшуйте кількість солі в раціоні, не вживайте спиртне і їжте продукти, багаті калієм.

"Спорт - це життя!" - девіз другої декади місяця. Якщо хочете кинути палити, почати правильно харчуватися і займатися спортом, але не можете - сходіть до психолога. Він знайде причину деструктиву і допоможе позбутися від негативних установок.

З 21 по 31 серпня приділіть особливу увагу зубам - при виникненні проблем відразу йдіть до стоматолога. Зробити це найкраще 28 або 29 серпня - це найсприятливіші дні для профілактичного огляду і лікування.

Вас також може зацікавити: