У роботі і бізнесі Дівам поки не варто робити різких кроків / kadinim.com

Відомий астролог Павло Глоба назвав трьох головних щасливчиків тижня за знаком Зодіаку.

Про це пише slovofraza.

Читайте такожАстролог склала гороскоп на тиждень 25-31 січняДіва

Початок тижня буде дуже сприятливим для Дів. У роботі і бізнесі Дівам поки не варто робити різких кроків. Не потрібно підвищувати навантаження. Замість цього краще попросити допомоги у товаришів по службі. Зате на особистому фронті у Дів все буде прекрасно. Це той самий час, коли можна і навіть потрібно займатися загальними справами з другою половинкою. Період з 25 по 31 число дуже сприятливий для романтики побачень і знайомств.

Відео дня

Терези

Поїздки і зміна обстановки добре позначаються на енергетиці людини. Терезам зараз необхідно не сидіти на місці, а розважатися і отримувати нові позитивні емоції. У роботі та бізнесі великий успіх чекає креативних Терезів, а також тих, хто зайнятий у сфері медицини, науки. Не варто обходити стороною і любов. Не важливо, в пошуках ваги або вже в стосунках-їм посміхнеться удача. Вони стануть більш харизматичними і чарівними. Велику увагу варто приділяти близьким людям, допомагаючи їм подолати перешкоди.

Скорпіон

Людям цього Знака Павло Глоба радить побільше спілкуватися з родичами. Зараз їм потрібна буде підтримка і розуміння того, що поруч є надійна людина. На роботі і в бізнесі Скорпіони зможуть стати набагато продуктивніше. Їх чекає період великих успіхів, підвищення заробітку. Також астролог не заперечує можливість кар'єрного росту.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: