Гороскоп на неділю,16 травня / kruto. online

Гороскоп на сьогодні, 16 травня, радить Ракам розраховувати на допомогу друзів, інакше ймовірність успіху буде близька до нуля.

Овен

Ймовірні головні болі, отруєння, пожежі. Не виключено великі фінансові втрати, крадіжки. Ні в якому разі не пускайтеся в нові ризиковані заходи. Скасуйте всі поїздки, подорожі.

Телець

Ваша передбачливість сьогодні і сміливість рішень збільшать шанси на успіх. Життєвий потенціал поступово почне зростати, що позначиться на посиленні сексуальної енергії та особистої чарівності Тельця.

Відео дня

Близнюки

Будьте готові сьогодні до того, що хто-небудь з ранку зіпсує вам настрій на весь день. Постарайтеся не призначати на першу половину дня зустрічей і візитів. Хороший відпочинок і повноцінний сон повернуть вам бадьорість і оптимізм.

Читайте такожМісячний календар на травень: сприятливі та несприятливі дні

Рак

Триває сприятливий період для торгових угод і ризикованих підприємств. У цей період вам необхідна підтримка; розраховуйте на допомогу друзів, інакше ймовірність успіху буде близька до нуля.

Лев

Сьогодні сприятливі звернення до начальства або в урядові організації, проте свої плани потрібно тримати при собі, інакше в другій половині дня всі починання можуть бути перекреслені.

Діва

Перша половина дня може принести засмучення і розчарування. Ймовірні конфлікти з родичами. У другій половині дня настане перелом. Любовні відносини або спілкування з друзями розкриють нові можливості.

Терези

Сьогодні ви відчуєте себе більш щасливими, якщо вийдете за звичайні рамки. Сприятливі нові знайомства - можна блиснути, показати себе з кращого боку. У деяких представників знака можливі несподівані неприємності, які можуть значно ускладнити відносини з родичами.

Скорпіон

День в цілому буде сприятливий. Увага до співрозмовника дозволить їм багато неупереджено оцінити і обміркувати. Зірки рекомендують в цей день поводитися більш стримано, ніж завжди.

Стрілець

Перша половина дня неділі обіцяє заступництво вищих сил. У другій половині дня сімейні проблеми вийдуть на перший план, віднімуть багато сил і спричинять витрати. Рекомендуються усамітнення і спілкування з природою.

Козеріг

Важливе значення сьогодні матимуть моральне очищення, духовність, інтуїція. Деяка суєта в другій половині дня зажадає від вас зібраності та стриманості. Необхідно переосмислити минуле.

Водолій

Будьте сьогодні обачні у вчинках і словах. Уникайте самовпевненості, самозамилування і негативного ставлення до розумної критики. У другій половині дня ймовірно несподівана звістка, яка змусить вас з головою зануритися в сімейні справи. 

Риби

Неділя буде сприятлива для підбиття підсумків, великих покупок, придбання нерухомості, укладення шлюбів. У першій половині дня деяка розгубленість і невпевненість в собі можуть стати причиною дрібних непорозумінь.