Гороскоп на п'ятницю / kruto.online

Сьогодні все може вийти з-під контролю. День відрізняється непередбачуваністю і спонтанністю. 

Овен

У Овна кардинально зміняться всі плани, тому є ймовірність того, що вам доведеться виконувати ділянку роботи, від якої ви раніше були вельми далекі. Зірки кажуть, що ви з усім впораєтеся. 

Читайте такожНазвано знаки Зодіаку, яким категорично не можна довіряти
Тілець

Саме час задуматися про кар'єру. Ви засиділися на місці і пора задуматися про зміни. 

Відео дня

Близнюки

Вам потрібно бути максимально обережними в спілкуванні. Вас чекає негативна звістка, яке може пустити всі ваші плани під укіс. 

Рак

Рака чекає зміна планів, але в кращу сторону. Пливіть за течією і дайте обставинам зробити свою справу. 

Лев

Вам можуть зробити дуже спокусливу пропозицію. Однак будьте обережні. Золоті гори, які вам пообіцяють, на перевірку можуть виявитися лише фантиками. 

Діва

Напружений день, пов'язаний з цькуванням, переслідуванням, зіткненням з агресією. Вам краще уникати великих скупчень людей і не піддаватися на провокації. 

Терези

Ви будете відчувати занепад сил і апатію. Щоб це не зіпсувало вам весь день, постарайтеся з ранку зарядитися бойовим настроєм за допомогою хорошої музики і смачного сніданку. 

Скорпіон

Зірки радять вам ризикувати і нічого не бояться. Зараз удача на вашому боці, так що сміливо дійте. 

Стрілець

Гороскоп радить вам побут більш обачним і лояльним до оточуючих. Постарайтеся уникати категоричних висловлювань, насмішок, непотрібних розмов. 

Козеріг

У справах Водолія настає переломний момент! Зовсім скоро для нього відкриються нові горизонти і нові дороги.

Водолій

Головною рушійною силою Водолія в будь-яких справах стане здорова конкуренція. Це почуття може виникнути у нього стосовно досягнень колег, друзів або близьких.

Риби

День символізує Ілюзорні уявлення, брехливі обіцянки, обман. Не варто братися за нові справи саме сьогодні, краще трохи почекати.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: