Гороскоп на вівторок / sb.by

День обіцяє стати початком чогось нового і кращого. Ця доба принесе довгоочікуване душевну рівновагу і впевненість в тому, що все йде якнайкраще. 

Овен

Овен ризикує стати жертвою маніпуляцій. Хитруни з вашого оточення будуть раз у раз намагатися на вас вплинути, щоб отримати вигоду для себе. Дивіться в обидва і не піддавайтеся хитрощам. 

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, які люблять розігрувати драму і трагедію
Тілець

Тельцю складно буде логічно мислити, тому всі справи, що вимагають зосередженості, будуть падати з рук. На щастя, це тимчасове явище, і вже через день-два все налагодиться. 

Відео дня

Близнюки

Зірки радять Близнюкам приділити час саморозвитку. Всілякі курси і тренінги особистісного росту - зовсім не дурниці для дурників, а необхідна умова для просування по кар'єрних сходах. 

Рак

Рак стане тим самим ядром, яке згуртує колектив. Навколишні будуть тягнутися до вас, тому щоб досягти успіху, вам необхідно лише використовувати свою харизму. 

Лев

Лев сам виступить в ролі вмілого маніпулятора. Злегка посмикавши за ниточки різних людей, ви зумієте багато чого домогтися. 

Діва

У Діві прокинеться необхідна енергія для суперечок з оточуючими. Ви втомилися мовчки зносити всі несправедливості і, нарешті, зможете дати гідну відсіч. 

Терези

Терези завтра будуть виступати в ролі доброго самаритянина, готового прийти на допомогу будь-кому. Ваші зусилля по достоїнству оцінять, і згодом вам це воздасться сторицею. 

Скорпіон

Скорпіон завтра буде не проти перекласти на когось свої обов'язки. Що ж, вічних двигунів не існує, і іноді делегувати - це найправильніше рішення.

Стрілець

Завтра Стрільця порадує атмосфера навколо. Відчуття теплоти і взаємовиручки здатне породити у нього почуття, що він і люди, які його оточують-одна велика сім'я

Козеріг

Завдяки своїй товариськості Козеріг завтра може отримати непогані плюшки. Є ймовірність, що знайомство, яке вам вдасться зав'язати завтра вигідно відіб'ється на вашому подальшому майбутньому. 

Водолій

Водолію зірки радять завтра з увагою і повагою ставитися до людей, адже ніколи не знаєш де і коли Вам стане в пригоді те чи інше знайомство. 

Риби

Завтра зірки зажадають від Риб взяти ініціативу в свої руки. Якщо ви зрозумієте, що самі відповідальні за своє життя, то швидше привернете позитивні зміни. 

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: