Гороскоп на тиждень / samacharnama.com

Вже з понеділка, гарячність і імпульсивність зміняться незворушністю і розважливістю, тому що енергії Овна слабшають, а силу знаходить знак Тельця.

19 квітня Меркурій з'єднується з Сонцем і, о 13: 30 за київським часом, входить в знак Тельця. З одного боку, неоднозначний аспект, так зване спалення-абстрагуватися від власних інтересів, всерйоз зацікавитися абстрактною ідеєю, вкрай важко. Сприйняття чужої думки ускладнене. З іншого боку, посилюється інтелектуальна діяльність, кожен вкладає максимум енергії в особисті досягнення, у власні думки і оцінки. Отримана інформація, нові враження спонукають багатьох людей до творчості, все робиться на підйомі, легко, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Читайте такожСексуальний гороскоп на квітень 2021: у кого прокинеться небувала пристрастьО 23:34 за київським часом Сонце о 23: 34 входить в знак Тельця. Протягом тижня, швидкість і інтенсивність дій значно зменшиться, але зате результат від прикладених фізичних та інтелектуальних зусиль буде довгостроковий і ґрунтовний. 23 квітня о 14:49 за київським часом, Марс входить в знак раку майже на 2 місяці, тут має статус падіння, що не сприяє починанням. Період застою в соціальній сфері, але активної роботи вдома. Цей час добре присвятити дому та сім'ї, облаштування садової ділянки. Розв'язання домашніх проблем вимагає багато енергії, витрат тимчасових і фізичних ресурсів. А це заважає професійній діяльності, можуть виникати невдоволення з боку керівництва, коли працівник просить відгул або відпустку. 

Відео дня

ОВЕН

Підвищується емоційність, дії ваші обережні, з'являється схильність у всьому сумніватися, не довіряти оточуючим. Можливо, ви вирішите зробити ремонт або придбати нерухомість, землю і ваші зусилля будуть спрямовані на домашню роботу. А може бути, батькам знадобиться допомога, як фізична, так і матеріальна, тому будьте готові до різного повороту подій. На перший план виходять матеріальні інтереси. Ви замислюєтеся про нові засоби заробітку, шукаєте можливість примножити свій стан і, в більшості випадків, вам це вдається. Якщо ви плануєте переїзд, настав час здійснити його. 

ТІЛЕЦЬ

Тиждень кардинальних перетворень і дій. Спливають проблеми, які вимагають негайного втручання. Вашими вчинками найближчим часом більше керує підсвідомість, ніж розум. Відбувається оновлення чуттєвого сприйняття світу, з'являється натхнення. Багато нерозв'язні раніше питання зараз можна залагодити, застосовуючи творчий підхід. Посилюється ваша фізична привабливість, що притягує до вас увагу представників протилежної статі. Проявляйте ініціативу, заявляйте про себе, намітьте на цей період максимум справ, і ви будете задоволені результатом.

БЛИЗНЮКИ

Сприятливий період для літературної, лекторської або викладацької діяльності. Ви можете дізнатися інформацію, яка справить на вас велике враження, можливо ви дізнаєтеся про справи, які проходять за Вашою спиною. В цілому, сприятливий тиждень, багато стане на свої місця – ви знаходите вражаючу внутрішню силу і рішучість, грошові проблеми вирішуються, в особистих і ділових взаєминах все налагоджується. У вас з'явиться можливість заробити, хоча витрачаються гроші в цей час так само швидко, як і заробляються. Понаднормова робота і додаткова зайнятість, сприяє кар'єрному просуванню. 

РАК

Ваше соціальне життя може сприяти романтичним захопленням. Вашої енергії і психічної сили достатньо, щоб надавати особистий вплив на формування громадської думки. Деякі з ваших найзаповітніших бажань можуть здійснитися. З друзями встановлюються теплі довірчі відносини, можлива співпраця з ким-небудь з друзів, романтичні відносини в дружньому колі. Можливий невеликий дохід через друзів або через спільну роботу. Це період усвідомлення того, що Вам необхідно, щоб бути щасливою людиною. До кінця тижня надмірна активність і перевитрата фізичних сил може привести до загострення хронічних захворювань.

ЛЕВ

Самооцінка і здатність реалізації власних амбіцій підвищаться. Події тижня акцентують вашу увагу на питаннях кар'єри та професійного зростання. Обставини складаються найкращим чином для демонстрації своїх робіт, творчих проектів, можливо суспільне визнання ваших заслуг і матеріальні нагороди. Вдало складатимуться стосунки з начальством, представниками влади та впливовими людьми. Ви на очах у всіх, на вас можуть покласти додаткові обов'язки. У вас всі шанси і можливості поліпшити свою репутацію, ви досягнете успіху і напевно будете задоволені. 

ДІВА

Обставини зажадають від вас виходу за рамки звичного оточення, щоб розібратися з існуючими проблемами і знайти перспективи. Заплановані вами поїздки успішно здійсняться, Міжнародна торгівля або листування виявиться вдалою, висловлювання будуть добре сприйняті, реклама принесе прибуток. У цей час успішні спільні справи з друзями, якщо у вас є пропозиції, озвучуйте їх, напевно, група однодумців їх підтримає. Активізуються друзі, які можуть подати ідею, підштовхнути вас до реалізації планів. З'являється можливість відстояти свою точку зору, зміцнюється ваша життєва позиція.

ТЕРЕЗИ

Можливо, ви кинетеся до того, про що мріяли, і будете позбавлятися від застарілого, непотрібного і безперспективного, в тому числі і від токсичних людей. Ви стаєте більш впевненими в собі, з'являється можливість звернути на себе увагу оточуючих, прославитися трудовими досягненнями. У цей період часу слід всю свою енергію направити на підвищення своїх професійних навичок і грошові справи. Гарний час для переговорів з начальством і вищестоящими чиновниками про перспективи своєї діяльності, підвищення зарплати. Молоді люди багато усвідомлюють-вибирають професію і самовизначаються. Працюючи поодинці, ви багато чого досягнете. 

СКОРПІОН

Можливі серйозні перетворення в різних сферах, а звичні ситуації перевертаються з ніг на голову. Не робіть поспішних висновків, але і не прив'язуйтеся до того, що йде, щоб не відбувалося – це в ваших інтересах. Деяке розбалансування чуттєвої сфери, марні переживання, не повинні перешкоджати вашим професійним обов'язкам. Всесвіт допомагає розчистити вам шлях у напрямку кращого життя, все нежиттєздатне залишається в минулому. Виникає гостра необхідність щось закінчити, поставити крапку в партнерських стосунках, щоб звільнити місце для нового і перспективного. 

СТРІЛЕЦЬ

Громадська діяльність та публічні заходи принесуть багато корисних знайомств. Можливе просування в кар'єрі, підвищення соціального статусу. В особистих і сімейних відносинах, все не так просто: давні любовні зв'язки проходять перевірку, можуть з'явитися проблеми в подружньому житті, у відносинах з родичами. Виникає необхідність зробити конструктивні перетворення в любовній сфері. Якщо вас щось не влаштовує у відносинах, якщо хочете перейти на інший рівень, але немає ініціативи з боку партнера, візьміть все в свої руки. Зараз важливо визначитися, чи Ваша це людина і чи підходите ви своєму партнерові. 

КОЗЕРІГ

За короткий час виконати колосальну роботу з переробки та осмислення інформації. Вам раптом стає зрозуміла вся суть того, що відбувається, а поглиблене вивчення виникаючих питань, відкриває нові грані вашої професії. Гарний час для облаштування житла, вирішення побутових питань, планування спільного майбутнього з коханою людиною. Практичний підхід до справ, до особистих взаємин, дозволяє досягти задоволення в побуті, вирішити свої майнові питання. Доходи партнера або спільна власність можуть вимагати більшої уваги. Доведеться багато і інтенсивно працювати, вирішувати питання, пов'язані із загальним бізнесом, спільними проектами, податками, аліментами, кредитами. 

ВОДОЛІЙ

У важких ситуаціях вам доводиться брати на себе відповідальність, задіявши при цьому не тільки всі свої сили, але і запасні ресурси, так як обставини змушують вас працювати на межі своїх фізичних і психічних можливостей. Можливо, вам доведеться вишукувати кошти для успішного просування справи. Спілкування зі старшими родичами буде корисним, ви отримаєте цінні поради. Період сприятливий для вирішення майнових питань, купівлі або продажу землі, будинку. Якщо є суперечка з родичами з приводу спадщини, то в цей період можна все вирішити з вигодою і користю для всіх. Задоволення приносить хобі, яке може стати вашим джерелом доходу.

РИБИ

Це період щастя і процвітання вашої родини, навіть якщо зовні вирують пристрасті і в професійних справах не все так гладко, як хотілося б. В цей час ви можете змінити роботу або активно займатися пошуком роботи. Період сприятливий для залучення уваги до своїх справ світських осіб і впливових осіб, розмов про підвищення зарплати. Більш вдало складаються ділові відносини з протилежною статтю. Сприятливий час для поїздок, взаємин з ближнім оточенням. Багато що стає на свої місця-настає прояснення, багато задумів будуть втілені в реальність. Вам вдається добре заробляти, вирішити грошові проблеми. 

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: