Гороскоп здоров'я на тиждень / фото ua.depositphotos.com

Астрологи постійно складають гороскопи для різних сфер життя. У тижневому гороскопі здоров'я зазначено, які захворювання загрожують всім знакам в період з 17 по 23 травня. Цей період підготував для нас чимало випробувань.

Овен

На цьому тижні Овнам рекомендується приділити увагу спорту. Гімнастика, розтяжка і пробіжки будуть дуже корисні для здоров'я. Якщо спортивні подвиги вам не під силу, постарайтеся хоча б проводити більше часу на свіжому повітрі. Не забувайте також про правила особистої гігієни.

Телець

Читайте такожБоятися відповідальності: названі найнерішучіші знаки ЗодіакуСерцево-судинна система Тельців буде вразливою. Навіть якщо у вас ніколи не було проблем з тиском і серцем, варто поберегти себе. Відмовтеся від кави, алкоголю, енергетиків, жирної і солоної їжі, важких фізичних навантажень. Корисною для вас буде ранкова гімнастика.

Відео дня

Близнюки

Близнюкам слід прислухатися до близьких і рідних. На цьому тижні вони зможуть дати вам слушну пораду щодо вашого здоров'я. Однак нехтувати консультаціями лікарів також не варто. Велика ймовірність захворювань ГРВІ та застуди. Особливо вразливе горло. Обов'язково одягайтеся по погоді.

Рак

Ракам загрожують захворювання органів травлення в ці дні. Корисна їжа і дробове харчування забезпечать вам гарне самопочуття. Це вдалий період для початку схуднення або позбавлення від шкідливих звичок, а ось набрати вагу на цьому тижні навряд чи вийде. Велика ймовірність харчового отруєння. Слідкуйте за якістю і свіжістю продуктів, не їжте лісові гриби.

Лев

Леви в період 17-23 травня можуть зіткнутися з нестачею енергії, хронічною втомою і пригніченим настроєм. Вам дуже потрібна відпустка. Приділіть час активному відпочинку, масажу, плавання. Дуже важливий для вас здоровий повноцінний сон і контрастний душ.

Діва

Будні дні у Дів пройдуть спокійно і без труднощів. На вихідних можуть виникнути проблеми з сечостатевою системою і нирками. Ні в якому разі не займайтеся самолікуванням. Не їжте гостру і солону їжу. У Дів з хронічними захворюваннями можуть виникнути загострення. 

Гороскоп здоров'я на тиждень для всіх знаків / фото ua.depositphotos.com

Терези

Не варто ставити собі діагнози і поспішати з висновками. На цьому тижні небезпечні захворювання можуть маскуватися під нешкідливі недуги. При виникненні симптомів захворювання обов'язково зверніться до лікаря. Хворіти на цьому тижні небажано, інакше одужання буде довгим.

Скорпіон

Читайте такожПрогноз карт Таро на травень: що очікує всі знаки Зодіаку в цьому місяціСкорпіонам варто подбати про здоров'я очей, інакше гострота зору може знизитися. Обов'язково носіть окуляри якщо вони виписані лікарем, і не сидіть за комп'ютером занадто довго. У перші дні тижня може часто боліти голова.

Стрілець

Тиждень підходить для косметичних і очисних процедур, масажу, відвідування спа. Можна подбати про шкіру, волосся і нігті. Також рекомендується відвідати стоматолога і стежити за гігієною зубів. Походи до інших лікарів і операції по можливості краще відкласти на наступний тиждень.

Козеріг

Цей тиждень буде травмонебезпечним для Козерогів. Не підіймайте важкі речі, не перенапружуйтеся і дотримуйтесь техніки безпеки. Тиждень буде для вас непростий: Козероги часто будуть відчувати нездужання, болі в тілі, незрозумілу втому. Але пасивний відпочинок і туга тільки погіршать ваш стан.

Водолій

У цей період варто приділити увагу вашим легеням. Намагайтеся дихати на повні груди і виконувати дихальні вправи. Вагітним і годуючим жінкам цього знака варто повністю виключити шкідливі продукти харчування, щоб не нашкодити дитині.

Риби

Тиждень пройде для Риб вдало. Ви будете почувати себе краще, ніж зазвичай. Риби, які довго хворіють, цього тижня зможуть вилікуватися. У цей період можна напружитися на роботі і взяти на себе додаткові обов'язки без шкоди для організму. Побоюватися варто переїдання і нерегулярного харчування - ризикуєте набрати зайву вагу.

Вам також може бути цікаво: