Ім'я Давид Значення / фото ua.depositphotos.com

Ім'я Давид – одне з найпопулярніших чоловічих імен у світі. Воно зустрічається на всіх континентах і входить в десятку найпопулярніших у багатьох країнах. Особливо часто зустрічається в США та інших англомовних країнах його форма Девід. УНІАН розповість, що приносить це ім'я своєму власникові, і яка у нього сумісність з жіночими іменами.

Давид: значення імені

Це ім'я давньоєврейського походження. У перекладі з івриту означає "улюблений", "улюбленець", "коханий". 

Давид: форми імені

Зменшувально-пестливі форми імені: Дава, Дави, Додя, авідік, Давидушка, Давидка, Доденька, Давидка, Дава, Дев.

Відео дня

Форми імені в інших мовах: Девід (англійська), Дайві, Деві, Дауд (арабська), Дейв.

Ім'я Давид: характер і доля

Читайте такожРейтинг найсильніших знаків Зодіаку: їм все по плечуЧоловік з ім'ям Давид досить закритий в собі. Він рідко розповідає про свої досягнення, і ще рідше говорить про проблеми і невдачі. Він завжди чинить справедливо і по совісті. Ніколи не забуває свої обіцянки. Давид дуже відданий своїм друзям і рідним. Може втішити близьких в складній ситуації, але сам не дозволяє лізти собі в душу.

У роботі Давид показує себе як самовідданий і старанний співробітник. Він часто працює до знемоги. Володар цього імені може цінувати кар'єру більше, ніж сім'ю і хобі. Давиду підходить робота з вільним графіком. Вдало складеться його кар'єра в спорті.

Відносини з Давидом для жінки сповнені сюрпризів. Такий чоловік буде розкриватися поступово і любить дивувати свою обраницю. В юності буває нерозбірливий, але в зрілому віці йому важко догодити. Якщо до 30 років Давид не заведе сім'ю, то ризикує стати "бабієм".

Давид: сумісність з жіночими іменами

Давид має відмінну сумісність з жінками з такими іменами: Агата, Ельміра, Наталія, Галина, Ганна, Ніна, Людмила, Діана, Регіна, Карина.

А ось з Оленою, Антоніною, Таїсією, Марією відносини навряд чи складуться.

Іменини Давида

Давид відзначає свої іменини 18 вересня і ще 25 разів на рік.

Вам також може бути цікаво: