Слабкі чоловіки за знаком Зодіаку / 1zoom.ru

Астрологи назвали три знаки Зодіаку серед чоловіків, які багато беруть від жінок, але віддавати натомість нічого не хочуть. Часом стосунки з ними перетворюються на справжні тортури.

Телець

Тельці сконцентровані тільки на собі і своїх задоволеннях. Про жінок вони думають тільки тоді, коли хочуть їсти, одягнути чисту сорочку або лягти у свіжу постіль. В цілому їх влаштує, якщо їх дружина буде домогосподаркою, яка буде створювати затишок в будинку. Але розраховувати їй на подяку не варто. Максимум це вечеря при свічках. Про подарунки, походи в розважальні комплекси та інше вони можуть забути. На першому місці у Тельця він сам.

Риби

Через те, що вони не можуть самостійно приймати рішення, їм простіше комусь довіритися. У стосунках з таким чоловіком будьте готові до того, що вам доведеться бути лідером, главою сім'ї. Прийняття найважливіших рішень ляже на вас. Перш ніж виходити заміж за чоловіків-Риб тисячу разів подумайте, чи варта ця гра свічок. Чи потрібен вам дорослий чоловік-син?

Відео дня

Читайте такожПодорож мрії: куди цієї зими вирушити кожному знаку ЗодіакуТерези

Ці чоловіки часто бувають жінкоподібними. Їм подобається займатися жіночими справами. Наприклад, ходити на манікюр, влаштовувати шопінг-походи, робити шугарінг та інше. Чоловік-Терези у стосунках часто буває веденим, тому поруч з ним повинна бути жінка-полковник, яка все візьме в свої руки. І будьте готові до того, що він ще й винесе вам весь мозок, якщо щось піде не за планом цього примхливого хлопчика.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали страхи кожного знака Зодіаку у стосунках.

Вас також можуть зацікавити новини: