Знаки Зодіаку із завищеними вимогами / slovofraza.com

Астрологи назвали кілька знаків Зодіаку, які шукають собі ідеальних партнерів. Але оскільки абсолютно ідеальних людей не існує, вони довго залишаються на самоті.

Лев

У представника цього зодіакального сузір'я багато вимог до партнера. Лев шукає добру, порядну, щиру, красиву, заможну людину, яка обов'язково повинна володіти почуттям гумору. При цьому для Лева важливо, щоб його партнер був крутіший за нього, але при цьому висловлював своє захоплення його нескромною персоною. Тільки з такою людиною Леви можуть створити міцну сім'ю.

Близнюки

Вони дуже цінують свій час, тому не витрачають його на одноденні зв'язки. Для них важливо, щоб партнер вмів вирішувати проблеми, брав на себе відповідальність і чітко йшов до їх загальних цілей. В іншому випадку Близнюки покинуть його раз і назавжди. Через таку рису їх характеру вони довго можуть бути одні. Зазвичай вони зустрічають кохання всього свого життя в більш зрілому віці.

Відео дня

Читайте такожТри знаки Зодіаку до кінця року вирішать всі свої проблеми - астрологиТерези

У Терезів завищено лібідо, тому логічно, що їх партнер повинен бути дуже сексуальним і готовим до експериментів. Крім того, вони звертають увагу на зовнішність і характер людини. Їм потрібен всім відомий симбіоз - господиня на кухні, коханка в ліжку і друг по життю. Також для них важливо, щоб кохана людина не зациклювалася на домашніх справах, а всіляко розвивалася і будувала свою кар'єру.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, яким пощастить на любовному терені в 2022 році. 

Вас також можуть зацікавити новини: