Повний місяць 24 липня / pinterest.ru

Повний місяць цього разу насиченого жовтого кольору. Це так само красиво і загадково, як і кривавий супермісяць, який ми спостерігали в червні. Містичне розташування небесного світила вплине на всі знаки Зодіаку, непоміченим не залишиться ніхто.

Повня 24 липня - один з чотирьох найголовніших у році і має величезний вплив на майбутнє. Саме тому рекомендуємо поставитися до цього явища серйозно.

Повня в липні 2021 - як отримати користь

Як повний місяць впливає на людей / pinterest.ru

Рівно о 05:37 за Києвом українці побачать на небі повний місяць. Він буде перебувати в сузір'ї Водолія - волелюбного знака, який завжди йде назустріч новим починанням. Період повного місяця - найкращий час для того, щоб позбутися від старих звичок і зруйнувати стереотипи.

Відео дня

Читайте такожНазвано найнебезпечніші дні в липні 2021Фатальний місяць випадає на 14-ту місячну добу. Це сприятливий день для будь-яких активних дій. Вивчення мов, зміни в зовнішності, заняття спортом або просування по кар'єрних сходах - все це варто робити саме під час повного місяця в сузір'ї Водолія.

Що можна робити в повню

Що можна робити в повню / REUTERS

Повня 24 липня відіб'ється на всіх сферах життя людини. Астрологи і тарологи рекомендують уважно ставитися до кожної з них.

Робота і кар'єра

Ефективний період як для колективної, так і для самостійної діяльності. Варто прислухатися до колег - їхні поради допоможуть вам у майбутньому. Сприятливий повний місяць і для інвестицій, укладення договорів і навіть зміни роботи. Тільки не робіть необачних вчинків - зважте все тисячу разів.

Любов і дружба

Постарайтеся якомога більше взаємодіяти з близькими людьми. Повня - містичний період і досить дивно впливає на кожного з нас, тому дрібних сварок, на жаль, уникнути не вийде. Постарайтеся тримати емоції під контролем і не "рубати з плеча".

Сім'я і будинок

Водолій передбачає оновлення і рух до нових горизонтів. Саме тому в період повного місяця бажано позбутися від старих речей, прибрати в будинку або почати ремонт. Якщо запланували будівництво - покладіть першу цеглинку саме 24 липня. Тоді ваше житло буде захищене від пожеж та інших неприємностей.

Здоров'я і краса

Астрологи рекомендують в період "фатального місяця" зайнятися своїм фізичним і духовним здоров'ям. Займіться спортом або медитаціями, зверніть увагу на свою внутрішню і зовнішню красу. Всі зміни, розпочаті в повний місяць, принесуть плоди в майбутньому.

Чого не можна робити в повню - заборони і застереження

Що не можна робити в повний місяць / pinterest.ru

Повня в знаку Водолія хоч і обіцяє зміни в житті, але не вважається сприятливим днем для кардинальних змін. Тому не варто:

  • Давати гроші в борг;
  • Робити заготовки на зиму;
  • Вести роботи в городі або в саду;
  • Проводити операції і ходити до лікаря;
  • Захоплюватися алкогольними напоями.

Повня в липні 2021 для знаків Зодіаку

Овен (21 березня - 20 квітня)

Неоднозначний день, слід бути обережними. Вас очікують несподівані повороти долі, внаслідок яких ризикуєте втратити гроші. Кожне рішення може вплинути на майбутнє. Можливі проблеми в любовних стосунках. Змінювати місце роботи не рекомендується - не досягнете бажаних результатів.

Тілець (21 квітня - 21 травня)

Зірки обіцяють нові емоції в любовній сфері, але будьте обережні - є ризик, що ви намагаєтеся видати бажане за дійсне.

Близнюки (22 травня - 21 червня)

Вас чекають нові перемоги в матеріальному сенсі, але непередбачені обставини змусять витратитися. Можливо нове знайомство, але намагайтеся мислити раціонально і не керуватися емоціями.

Рак (22 червня - 22 липня)

День хороший для того, щоб подивитися вглиб себе і розібратися з проблемами, які давно вас хвилюють. Якщо зробите все правильно, то налагодиться фінансова сфера життя.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Сьогодні вас очікують несподівані повороти долі, які призведуть до матеріальних втрат. Для того, щоб цього не сталося, уникайте необдуманих вчинків. Будьте уважні до оточуючих - вони допоможуть вирішити ваші проблеми.

Діва (23 серпня - 24 вересня)

Повня дає можливості для позбавлення від чужих думок і негативної енергії. Якщо проігноруєте пораду зірок, ризикуєте втратити гроші. Не довіряйте малознайомим - вас, швидше за все, обдурять. Можливі проблеми зі здоров 'ям.

Ваги (24 вересня - 23 жовтня)

Важкий день, який обіцяє конфлікти з рідними або колегами. Намагайтеся виявляти терпіння і витримку. Зірки не рекомендують робити великі вкладення грошей.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Сприятливий день, який допоможе знайти взаєморозуміння з колегами. Ваш авторитет у їхніх очах зросте. Не розпорошуйтеся, зосередьтеся на чомусь одному. Зверніть увагу на здоров "я.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Повний місяць сприятливо вплине на професійну діяльність. Багатьох з вас похвалить керівник. В особистому житті можливий обман, а нове знайомство закінчиться розчаруванням.

Козерог (22 грудня - 20 січня)

Неоднозначний день, який принесе вам багато проблем від людей. Намагайтеся бути холоднокровними. Пам 'ятайте, що не все залежить від вас. Можуть бути конфлікти з протилежною статтю.

Водолій (21 січня - 19 лютого)

Краще в цей день не проявляти ніякої ділової активності. Ні в якому разі не робіть великі витрати - великий шанс зазнати втрат. Зірки кажуть, що можуть початися конфлікти з оточенням через ваше небажання "бути як всі". Зберігайте спокій і не реагуйте на звинувачення.

Риби (20 лютого - 20 березня)

День високої концентрації різних енергій. Астрологи радять зосередитися на чомусь одному, щоб не "перегоріти". Проблеми родичів можуть вимагати від вас фінансових вкладень. Можливі загострення хвороб ЖКТ.

Нагадуємо, що ми підготували для вас місячний календар на липень, щоб ви могли планувати свої справи ретельніше, орієнтуючись на фази місяця в цьому місяці.

Вас також може зацікавити: