Гороскоп для знаків Зодіаку / depositphotos.com

Рак

Почесне перше місце займає представник водної стихії. Вразливі і ранимі, представники знака ображаються на кожну дрібницю. Спілкуючись з ними, будьте обережні - невірно сказане слово може підняти бурю емоцій, а вимолювати вибачення доведеться мало не роками.

Скорпіон

Відео дня

Образливий до неможливості, пам'ятає все, що ви зробили за останні 5-10 років. Але сидіти мовчки, плакати або переживати Скорпіони не будуть - вони почнуть мстити. Причому, розважливо і холоднокровно, так що постарайтеся не ображати Скорпіона.

Риб

Третє місце в рейтингу образливості. Зачепити за живе їх нескладно, але також легко можна виправити ситуацію - просто попросити вибачення. Риби пробачать вас досить швидко, зате себе жаліти будуть без сорому.

Читайте такожЯк пити з шкірним із знаків Зодіаку та їхні напої за гороскопомВодолії, Терези і Близнюки - ранимі і тонкі натури. Засмутити їх легко, тільки реагують вони все по-різному. Близнюки, швидше за все, голосно грюкнуть дверима і підуть з дому. Терези всім своїм виглядом будуть показувати, як сильно ви їх поранили. А ось Водолій викреслить вас зі свого життя - вважатиме, що ви негідні його реакції і часу.

Діви, Козероги і Тельці не дуже образливі люди. Замість цього вони просто перестають спілкуватися. Бик наостанок може прочитати вам мораль, Діва - помститися, а ось з Козерогом простіше - помиритися з ним можна, якщо аргументувати свою точку зору.

Львів образити можна тільки одним способом - не визнати їх розуму, краси або таланту. Будьте впевнені - Лев не засмутиться. Він просто вирішить, що у вас низький інтелект і перестане звертати увагу. Хочете виправити ситуацію - похваліть Лева.

Овни і Стрільці - найпростіші з усіх знаків і не ображаються по дрібницях. Нюанс в тому, що Стрілець в помсту буде вбивати повільно - читати нотації і "виїдати мозок ложечкою". В такому випадку найкраще вибачитися або прикинутися мертвим. Овни, навпаки, приступають до рішучих дій. І, якщо в пориві гніву, вони завдадуть вам травми, сумісні з життям, вважайте, що ви прощені.

Вас також може зацікавити: