Гороскоп на весну обіцяє сприятливий період / kadinim.com

Енергії Тельця активні в період з 15 квітня по 20 травня 2021. Венера, планета любові, краси, комфорту, що керує знаком Тельця (ще називають – мале щастя), 14 квітня о 21:22 за київським часом, увійшла в цей знак Зодіаку і до 9 травня буде тут. Для бізнесу і фінансових справ це сприятливий час. У партнерських відносинах також можна досягти стабільності і знайти гармонію. Дуже сприятливий час для любові, залицянь, пояснень, одруження. Поліпшується стан здоров'я, зовнішній вигляд, сприятливі заходи, спрямовані на це. 

Читайте такожАстролог склала гороскоп на тиждень 19-25 квітняТелець-другий знак Зодіаку, належить до стихії Землі. В якості фіксованості характерних властивостей землі, таких як здатність накопичити в собі енергію і оформити накопичене в реальну форму, підходить у вигляді аналогії земля в очікуванні посіву або посадки в неї дерев або квітів. Це краса природних форм, гармонія всього живого у всіх його проявах. Різноманітність кольорів, фарб, запахів, відчуттів. Форма, дотик, визначення свого ставлення до краси самої природи і є прояв Тельця. Цей знак містять в собі енергію і показники початкових моментів, пов'язаних з розвитком і зростанням, тобто належить до зони творення. Ця зона описує активні, початкові, перші якості всього кола знаків Зодіаку, що може описувати, як людину, так і будь-який процес, що має точку початку. Іншими словами, знак Телець - це той потенціал, який буде розкриватися і розвиватися в подальшому. Це старт, поштовх, з чого все починається. Цей знак входить в квадрант "я-внутрішнє": показує наш внутрішній ресурс, заряд, закладені в нас здібності і потенціал, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

19 квітня о 13:30 Меркурій, а о 23: 34 Сонце за київським часом, входять в знак Тельця. Положення сонця в Тельці робить нас більш наполегливими, витриманими, терплячими, цілеспрямованими, що практично завжди сприяє досягненню цілей. У цей період з 20 квітня по 20 травня самооцінка і світосприйняття багато в чому залежать від матеріальної забезпеченості і чуттєвого задоволення. Настав час розміреної, наполегливої і спокійної праці. Стратегія» Тихіше їдеш — далі будеш " в період руху Сонця по знаку Тельця (з 20 квітня по 20 травня), особливо актуальна. Меркурій в знаку Тельця до 4 травня, сприяє роздумам про матеріальні цінності, їх розподіл і примноження. Будь-яка творча діяльність буде приносити гроші і психологічне задоволення. 

Відео дня

У період активних енергій Тельця - з 15 квітня по 20 травня, розвивайте вміння накопичувати. Це стосується не тільки грошей, а й інших цінностей, наприклад, знань. Отримані в цей період, вони обов'язково принесуть вам фінансове задоволення в майбутньому. Варто всім подбати про свій фундамент, набратися сил, тому що вже в 20-х числах травня почнеться період ретро Меркурія і коридор затемнень. 

У квітні-травні, поки виражений транзитами знак Тельця, всі прагнуть дотримуватися раніше встановленого порядку. Але ми пам'ятаємо, що за цим знаком рухається Уран, який має статус падіння і чорний місяць – негативна кармічна точка і будуть вони тут ще досить довго, тому, то відчуття щастя, спокою, яке багато хто відчує в період з 15 квітня по 20 травня – не на завжди і розслаблятися не варто. Це, перш за все, це стосується грошей, майна та партнерства. Постарайтеся скористатися цим періодом, щоб вирішити свої фінансові проблеми, усунути складності в сфері особистих і ділових взаємин. Шукайте додаткові джерела заробітку, здійснюйте угоди купівлі-продажу, оформляйте офіційні союзи, хоча в цей період багатьом хочеться відпочити, з'являється лінь, але через це можна упустити сприятливий період і щасливі шанси і можливості. Попрацюйте зараз і тоді зможете відпочити в червні. 

Саме в період активних енергій Тельця, посилюється вміння твердо відстоювати свої погляди і долати труднощі. Все, що зроблено зараз, в майбутньому забезпечать гармонію, затишок, спокій і достаток. З негативного боку, люди схильні проявляти впертість, жадібність, потурання своїм слабкостям, лінь. Природно, це залежить від усвідомленості людини, внутрішньої роботи над собою, розуміння справжніх цінностей, які далеко не завжди матеріальні. Духовні цінності найбільш важливі, вони дозволяють знайти цілісність, досягти особистісного розвитку, що в результаті посприяє життєвому комфорту, кар'єрі, фінансовому благополуччю. 

Меркурій в Тельці, в період з 19 квітня по 4 травня, вплине на швидкість засвоєння інформації. У цей період вона знижується, запам'ятовуємо повільніше, зате надовго. Зміна звичного ритму роботи може привести до дискомфорту. Якщо вас дратує чиясь повільність, не підганяйте людини, особливо це стосується тих батьків, які максимально навантажують своїх дітей додатковими освітніми курсами. Можна геть відбити у дитини бажання вчитися, якщо вимагати від нього більше, ніж він готовий сприймати. Просто дайте їй спокій або м'яко запропонуйте допомогу. Дитині можна пообіцяти сходити в кіно, коли завдання буде виконано. 

Сприятливі можливості в період з 19 квітня по 4 травня пов'язані з розважливістю і обережністю у висновках, незворушність, завзятістю і наполегливістю в роботі, але не впертістю. Завзятість допомагає людині досягти будь-яких цілей. А впертість обмежує можливості, псує відносини з людьми і заважає приймати правильні рішення. У цей період люди орієнтовані на матеріальні вигоди, тому зростання прибутку досягається багатьма. Заважає надмірне прагнення до отримання особистого задоволення, на шкоду ближніх і зацикленість на грошах. 

27 квітня о 06: 02 за київським часом відбудеться повний місяць по осі Телець – Скорпіон, що ще більше акцентує теми, пов'язані з грошима, комфортом, взаєминами. У дні повного місяця багатьом захочеться фундаментальних змін, адже повний місяць в Скорпіоні спонукає зануритися глибоко в усі почуття і переживання. Виникає потреба трансформацій і перетворень з метою знайти стабільність. 

Період з 15 квітня по 20 травня найбільш сприятливий для представників знаків Тельця, Діви і Козерога. Це знаки стихії землі, в цей час багато хто отримає довгоочікуваний прибуток, хтось знайде роботу або додаткові джерела заробітку, якщо звичайно цим займатися.

Гарний час для представників знаків Рак і риби, що відносяться до стихії води. Отримують сприятливі можливості-земля і вода підсилюють один одного, вдається досягти того рівня комфорту, який вам необхідний, щоб жити і розвиватися далі. 

Скорпіон, також, належить до стихії води, але представники цього знака встануть перед важким вибором. Телець сильний в період з 15 квітня по 20 травня, а Скорпіон – його опозиція, в менш вигідному становищі, але повний місяць 27 квітня – поворотна точка, ви багато зможете перетворити в вигідну і корисну для себе сторону. 

Складний період для Левів і Водоліїв – величезна втома, бажання відпочити, але зовнішні дратівливі фактори вказують на те, що потрібно додаток зусиль, щоб не випасти зі сприятливого потоку. Левам і Водоліям не варто сподіватися на везіння, їх щастя залежить тільки від їх готовності прийняти відповідальність і в чомусь змиритися, поступитися. Проте, робота на квадратурах принесе хороший довгостроковий результат, якщо ви не сходите з дистанції при першому ж перешкоді. У вас все через подолання,  наберіться терпіння і у вас все вийде.

Овни, Близнюки, Стрільці, Терези – для вас цей період нейтральний. Вам надається якийсь сценарій-хочете дотримуйтесь йому, хочете дійте на свій розсуд. Ви можете стати глядачем, але також ви можете зробити висновки і вибрати правильну стратегію, використавши всі можливості цього, в цілому, сприятливого періоду. 

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: