Значення імені Ія / pixabay.com

Ія - грецьке ім'я, перекладається як "фіалка". Це рідкісний випадок, коли така мала кількість букв створює неповторне звучання і лаконічність імені. Часто Ієй називають Євдокію, але, звичайно ж, це не одне і те ж.

Раніше ми розповідали про те, що значить ім'я Анна, а сьогодні поговоримо про одне з найрідкісніших імен.

Ія - характер в дитинстві і юності

Характер маленької Ші/ фото ua.depositphotos.com

Ія росте не найактивнішою, але позитивною і світлою дитиною. Правда, з дитинства звикає випрошувати, тому, якщо це не припинити, може бути не привчена до праці. В юнацтві Ія схильна до самотності - наодинці з собою їй набагато цікавіше, ніж в суспільстві. Приділяє час тільки тим наукам і подіям, які їй цікаві. Часто діє "за спиною", так як на відкрите протистояння не здатна. 

Відео дня

Для Ії важливо навчитися долати труднощі самостійно і контролювати емоції. Тільки так у неї вийде домогтися в житті успіху.

Ія в коханні і кар'єрі

Що уготовано по долі Ие / depositphotos.com

Читайте такожТоп-5 знаків Зодіаку, які можуть знайти своє кохання в мережіВиростаючи, Ія стає мудрою і хитрою жінкою. Вона вміє маніпулювати людьми, а зрозуміти це зможе тільки чоловік з дуже розвиненою логікою і стабільною позицією в житті. Усміхнена і спокійна, Ія швидко завойовує довіру оточуючих.

Знає, чого хоче від життя і, незважаючи ні на що, семимильними кроками йде по кар'єрних сходах. Те ж саме відбувається і в житті - Ія знає, який супутник їй потрібен, і не розмінюється на кого попало. При цьому, астрологи впевнені, що щасливою у неї вийде бути тільки з врівноваженим, самодостатнім і розумним чоловіком.

Астрологія імені Ія

Найкраще себе почувають дівчатка, які народилися під знаком Терези. Протегує їм Меркурій. В якості каменю-талісмана найкраще вибрати лазурит, а в одязі або інтер'єрі віддавати перевагу синьому кольору.

Ія - сумісність з чоловічими іменами

Сумісність імені Ія / фото : ua.depositphotos.com

Міцний союз, сімейне щастя, любов, взаєморозуміння і повагу Ія отримає з чоловіком на ім'я Аким, Ян, Ярослав, Адам, Святослав, Георгій, Віктор і Сава

Хлопці на ім'я Геннадій, Едуард, Ілля, Аскольд або Олександр подарують Ії яскраві емоції, незабутні враження і обопільну пристрасть. Але, на жаль, до шлюбу справа, швидше за все, не дійде.

Зустрічатися з чоловіками на ім'я Алан, Григорій, Тимур або Михайло взагалі не варто, так як сумісність дорівнює практично нулю і пара не знайде спільних точок дотику.

Вас також може зацікавити: