Як ворожити на Старий Новий рік / фото ua.depositphotos.com

Старий Новий рік – свято з незвичайною та кумедною назвою, яке дивує всіх іноземців. Деякі люди вірять, що в особливу ніс з 13 на 14 січня можна зазирнути в майбутнє і дізнатися, чи здійсниться ваше заповітне бажання. А навіть якщо передбачення не збудеться, то ви хоч повеселитеся. Ми зібрали найцікавіші гадання на Старий Новий рік, які можна проводити з компанією.

Ворожіння на Старий Новий рік на судженого

Це дуже популярне новорічне ворожіння серед незаміжніх жінок. У ніч із 13 на 14 січня на Старий Новий рік вийдіть на вулицю та запитайте ім'я у першого зустрічного чоловіка. Саме таким буде ім'я майбутнього чоловіка.

Ворожіння на майбутнього чоловіка

Цей ритуал проводять у компанії. Для ворожіння знадобляться кільце, гачок та кірка хліба. Їх складають у глибокий непрозорий посуд. Після цього кожна дівчина навмання дістає один із предметів і дізнається, яким буде її чоловік: хліб - багатий і гордовитий, кільце - романтичний, гачок - працьовитий.

Ворожіння на нареченого за допомогою кільця

За допомогою цього гадання компанія подружок може визначити, хто першою вийде заміж. Для цього кожній потрібно встати посередині кімнати та прокотити кільце по підлозі. Та, чия каблучка зупиниться найближче до дверей, першою зіграє весілля.

Також можна ворожити за допомогою обручки / фото pixabay

Ворожіння у ніч на 14 січня на бажання

Лягаючи спати 14 січня, напишіть на 10 окремих папірцях різні бажання та покладіть їх під подушку. Вранці дістаньте навмання один із листочків - саме таке бажання здійсниться у 2024 році.

Ворожіння за чоботом

Це давнє українське гадання, призначене для незаміжніх дівчат. У Старий Новий рік подруги виходили на дорогу та кидали перед собою чобіт. Напрямок, куди показує носок, показує, звідки родом буде наречений. Якщо чобіт вказує на будинок, то цього року дівчина не вийде заміж.

Ворожіння на Старий Новий рік за чашками

Скільки людей будуть ворожити, стільки потрібно чашок, в які кладуть обручку, хліб, монету, цукор, сіль, цибулю, а в одну наливають воду. Із заплющеними очима кожен учасник обирає собі чашку. Що виявилося в посудині, таким і буде майбутнє: обручка - до весілля, хліб - до достатку, монета обіцяє багатство, цукор - веселощі, сіль - невдачу, цибуля - сльози, чашка з водою - все буде як і раніше, без змін.

Ворожіння на заміжжя зі свічками

Для ритуалу візьміть миску з водою, а також маленькі свічки та половинки волоського горіха за кількістю учасників. Вставте свічки в шкаралупки, запаліть і опустіть у воду. У кого найшвидше згорить свічка, та людина першою вийде заміж або одружиться. А якщо в когось шкаралупа зі свічок потонула, то цього року на весілля чекати не варто.

Ворожіння на зернах

Візьміть банку з будь-якою крупою та поставте запитання, яке вас цікавить. Потім дістаньте лівою рукою жменю зерен і перерахуйте їх. Парна кількість - позитивна відповідь на питання, а непарна – негативна.

Відео: Incredible horoscope