День туризму 2023 / фото Марина Григоренко

Всесвітній День туризму відзначають щорічно 27 вересня в усьому світі. Любителі подорожей і працівники туристичної сфери в Україні не забувають про це свято. Його почали відзначати з 1980-го року, хоча саме свято було встановлено в Іспанії ще наприкінці 70-х. Влада країни вирішила зробити це для того, щоб розвинути туристичний сектор у державі.

День туризму 2023 - історія свята, коли відзначаємо

День туризму в Україні почали відзначати 1998 року. Наша країна багата безліччю унікальних туристичних локацій, які можуть відвідати громадяни України або іноземці. Завдяки Всесвітньому дню туризму кожна людина, яка будь-яким чином пов'язана з подорожами, може приурочити до цієї дати черговий незабутній уїк-енд.

Міжнародний День туризму 2023 - привітання 

Усіх любителів подорожей вітаю з днем туризму! У це міжнародне свято бажаю кожному мандрівникові нових, світлих доріг, приємних перельотів і цікавих пригод. Нехай кожна подорож приносить вам море позитивних емоцій, і туризм стане головним сенсом життя. Частіше відпочивайте, відкривайте для себе нові місця і живіть з іскрою в очах. З Днем туризму!

Відео дня

***

Живіть активно і позитивно, частіше подорожуйте і відкривайте для себе нові міста і країни! Нехай всі маршрути будуть цікавими і захоплюючими, емоції - яскравими, а пригоди - веселими. Нехай на шляху зустрічаються тільки доброзичливі і щирі люди. Приємних зустрічей вам і більше задушевних посиденьок біля багаття! З Всесвітнім днем туризму!

***

Вітаю зі Всесвітнім днем туриста! Бажаю нових відкриттів, цікавих маршрутів і повний рюкзак щастя. Нехай здоров'я і фінанси дозволяють, а життя налаштовує на подорожі. І нехай компас долі завжди вказує на благополуччя та успіх.

***

Натхнення по життю, побільше активності, нових звершень, продуктивних результатів, море енергії, сили, бадьорості, колосальних успіхів у всіх починаннях. Нехай всі дороги будуть відкриті, цілі досягнуті, а бажання - виконані. З Днем туризму!

***

Вітаю зі Всесвітнім днем туризму! Бажаю постійно відкривати для себе світ з різних боків, мандрувати, знаходити нових друзів і місця, де душа наповнюється захопленням. Нехай краса сил природи та людських рук у різних куточках планети надихає на розвиток, змінює світогляд, дарує серцю радість і гармонію!

***

З Днем туризму, найкращі побажання у вашій цікавій роботі, нехай буде все стабільно і надійно. Нових цікавих напрямків і задоволених клієнтів вам!

Міжнародний день туризму - листівки

Міжнародний день туризму / листівки УНІАН

***

День туризму 2023 / листівки УНІАН

***

Міжнародний день туризму 2023 / листівки УНІАН

***

День туризму 2023 / листівки УНІАН

Раніше ми розповідали, які будуть свята та вихідні у жовтні 2023 - календар на кожен день.

Вас також можуть зацікавити новини: