Її перший костюм позиціонує її як модну і благородну леді \ timaslam.com

Дизайнер костюмів для серіалу Netflix "Відьмак" Тім Аслам опублікував на своєму сайті галерею з зображенням одягу, в який будуть одягнені персонажі.

Читайте такожПредставлено новий постер серіалу "Відьмак"

Крім того, турецькому виданню Episode він розповів про історію і події, які вплинули на їхнє створення, повідомляє 112.ua з посиланням на redanianintelligence. За його словами, костюми персонажів будуть розповідати про їхній розвиток.

Відео дня

"Цирі починає подорож, будучи спадкоємицею престолу. Вона стає молодою жінкою. Її перший костюм позиціонує її як модну і благородну леді, але після втечі її вбрання стає більш практичним, оскільки їй належить багато сцен, де вона тікає. Тому ми використовували широкі спідниці, щоб їй було зручно під час екшн-сцен. З іншого боку, у вбранні є дитяча крихкість. Після втечі вона залишається одна і не знає, що її оточує", - розповів художник про костюми принцеси Цирі.

Що стосується чарівниці Йенніфер, то вона буде носити сміливі речі, як символ її впевненості.

Завданням при створенні костюмів для головного героя - Геральта, було зробити його сексуальним \ timaslam.com

"На відміну від Цирі на самому початку вона веде себе боязко і невпевнено. Йенніфер точно не знає, якими силами володіє. Вона піддавалася гонінням навіть від власної родини, тому ми створили для неї фермерське вбрання: брудне і неохайне. Потім вона змінюється в Аретузу, стає впевненою в собі. Її наряд буде відображати - вона носить сміливі речі, це символ її впевненості. У книгах Йенніфер носить тільки чорний, білий і сірий, щоб посилити відчуття влади. Тому для мене було викликом створити для неї різноманітні костюми, використовуючи обмежену палітру", - поділився дизайнер.

Як зазначив Тім Аслам, завданням при створенні костюмів для головного героя - Геральта, було зробити його сексуальним і диким.

Чарівниця Йенніфер буде носити сміливі речі \ timaslam.com

"Ми почали з книжкових описів. Я також вивчив обладунки древніх західних цивілізацій, період Середньовіччя. Чорні обладунки зі шкіри в такий час не існували - панцирі зі шкіри були в стародавньому Китаї та Римі. Однак це фентезі, так що тут важливий зовнішній вигляд. Важкі обладунки з шипами з книг звучать здорово, але в реальності дуже непрактичні. Нашим завданням було зробити Геральта сексуальним і диким. Він повинен перемагати всіх на своєму шляху і демонструвати прекрасне тіло. Його костюми та обладунки з часом зносяться через події серіалу, тому він часто змінює зовнішній вигляд. Але у всього цього є певний стиль", - зазначив Аслам.

Дизайнер поділився враженнями від створення костюмів для серіалу \ timaslam.com

Також дизайнер підкреслив, що найбільш складними у створенні після Геральта були обладунки нільфгаардців. "Найскладніші обладунки після Геральта. Вони повинні були здаватися лякаючими і дивними. Ця броня описується як панцир з символом сонця. Було б просто перетворити її в щось середньовічне чи епоху Відродження. Але я подумав, що цього недостатньо, щоб виразити темну силу армії Нільфгаарда", - підсумував дизайнер по костюмах.

Шоураннером проекту, заснованого на серії книг Анджея Сапковського, виступила Лорен Хіссрич. У головних ролях знялися Генрі Кавілл, Фрейя Алан, Аня Чалотра. Постановкою боїв для першого сезону займається словацький каскадер Володимир Фурдик, найбільш відомий по ролі Короля Ночі з останніх сезонів інший фентезі-саги – "Гра престолів".

Серіал, який вже продовжили на другий сезон, вийде на Netflix 20 грудня цього року.