У неділю - останній день сліпих прослуховувань на шоу "Голос країни" / фото 1+1

У неділю, 7 березня, о 21:00 на телеканалі "1+1" покажуть останній день сліпих прослуховувань шоу "Голос країни", у якому всі тренери сформують свої команди. 

На сцену "Голосу країни" вийде 25-річний Сергій Лазановський. Вокаліст вирішив підкорити наставників хітом Calum Scott - U are the reason. 

Сергій Лазановський / фото 1+1

Прийде на вокальне шоу і Катерина Гладій зі Львова. Зараз дівчина працює диспетчером з вантажоперевезень, але мріє співати на великій сцені. Підкорити тренерів Катерина вирішила з піснею Ірини Білик "Ти мій".

Відео дня
Катерина Гладій / фото 1+1

За втіленням своєї мрії дитячої прийшла давня знайома Надії Дорофєєвої - Катерина Суботова. Дівчина спробує підкорити наставників виконанням хіта гурту The HARDKISS – "Гора".

Катерина Суботова / фото 1+1

"Голос країни": що відомо про шоу

"Голос країни" - українське вокальне телевізійне шоу телеканалу "1+1", адаптація оригінального формату The Voice of Holland, який вперше з'явився в ефірі голландського телебачення на каналі RTL у 2010 році.

Україна стала однією з двох країн поряд зі США, які почали роботу над адаптацією формату одразу ж після виходу оригінального шоу.

"Голос країни-11": що отримає переможець

Переможець одинадцятого сезону "Голосу країни" отримає квартиру в одному з київських житлових кварталів і виступить на музичному фестивалі ATLAS WEEKEND.