Найкращі комедії 2020 року / скрін фільму Зависнути у Палм-Спрінгс

Кінотеатральний прокат у 2020 році сильно постраждав через пандемію коронавірусу, але все ж були варті уваги фільми, зокрема вдалі кінокомедії.

"Зависнути у Палм-Спрінгс" / Palms Springs

Своєрідна варіація на тему "дня бабака". Дія відбувається у Палм-Спрінгс напередодні весілля, одним із гостей якого є хлопець Найлз. Однак події набувають несподіваного повороту, і Найлз разом із декількома людьми, серед яких – старша сестра нареченої, потрапляє в часову петлю.

Прокинувшись наступного ранку, він помічає, що на календарі знову 9 листопада. Тож щодня герої фільму слухати одні й ті ж самі весільні тости та пісні. Вони веселяться, потрапляють в різні комічні ситуації, намагаючись реалізувати шалені мрії та ідеї.

"Погані хлопці назавжди" / Bad Boys for Life

Бойовик "Погані хлопці назавжди" є прямим продовженням фільмів, що вийшли у 1995 та 2003 роках. Найкращі детективи Маямі у виконанні все тих же Віла Сміта та Мартіна Лоуренса повертаються, щоб розібратися з примарами минулого.

Поліцейський Маркус Бернетт хоче кинути свою небезпечну роботу й спокійно жити з родиною. Однак, коли на його напарника Майка Лоурі нападає кілер, "поганим хлопцям" доводиться знову об'єднатися, забувши про старі образи.

"Джентльмени" / The Gentlemen

Гангстерська комедія Гая Річі з витончено сплетеною павутиною інтриг. Тут повно фірмового гумору британського режисера, а сюжет розгортається хитромудрим вузлом із неймовірною динамікою. Глядачам тільки й залишається, що сидіти та дивитися, роззявивши рота.

Головних героїв у цьому фільмі зіграли Меттью Макконахі, Колін Фаррелл, Х'ю Грант, Чарлі Ханнем і Генрі Голдінг, Мішель Докер.

"Пісенний конкурс "Євробачення": історія вогненної саги"

У 2020 році Євробачення не відбулося, але вийшов фільм про цей пісенний конкурс. У комедії йдеться про такий собі дует, який ненавидить вся Ісландія. Однак він дивом потрапив на головний музичний конкурс і намагається в ньому перемогти.

Головні герої Ларс і Сіґріт готові йти до кінця і для досягнення заповітної мети не зупиняться ні перед чим. Їх у фільмі зіграли Вілл Феррелл і Рейчел МакАдамс.

"Ще по одній" / Druk

Комедійно-драматичний фільм режисера Томаса Вінтерберга, одну з головних ролей в якому виконав Мадс Міккельсен.

У центрі сюжету – чотири нерозлучні друзі, які працюють учителями. Зібравшись якось у барі, вони вирішують провести один експеримент, який полягає в підтримці певного кількості алкоголю в крові впродовж усього дня.

Чоловіки підійшли до питання з усією серйозністю – прийомів алкоголю не пропускали. Їхнє життя після цього слало яскравішим та цікавішим, однак експеримент вийшов з-під контролю…

"Король Стейтен-Айленда" / The King of Staten Island

24-річний хлопець на ім'я Скотт живе з мамою в районі Стейтен-Айленд. Він усе ще переживає втрату батька, який був пожежником і загинув при виконанні.

Скотт не поспішає дорослішати і вважає за краще не думати про майбутнє, проводячи весь час за курінням травки та набиванням друзям татуювань. Усе змінюється, коли його мама починає зустрічатися з новим чоловіком.

"Емма" / Emma

Британський комедійно-драматичний фільм, екранізація роману Джейн Остін. У фільмі багато дотепних фраз, дівчат у розкішних сукнях та маленьких безумств в ім’я кохання, а головну роль виконала Аня Тейлор-Джой.

Емма Вудхаус – багата, дуже красива, неймовірно впевнена в собі молода жінка. Вона вирішила ніколи не виходити заміж, однак має намір одружити всіх своїх знайомих подруг, підшукуючи їм вдалих женихів. Зрештою вона розуміє, що перш ніж лізти в чуже життя, варто розібратися зі своїм.

Вас також можуть зацікавити інші новини кіно: