Майкл Кітон в ролі Бетмена / скріншот

Американський актор Майкл Кітон ("Бетмен"," Бітлджус"," Бердмен") зіграє Бетмена в кінокоміксі "Флеш".

Читайте такожГру про команду Бетмена перенесли на 2022 рік

Як повідомляє The Wrap, цю інформацію вже підтвердило агентство Кітона ICM Partners.

Відео дня

Зазначається, що зйомка фільму про флеш стартувала в Лондоні в понеділок, про що в Instagram повідомив його режисер Андрес Мускетті.

Про плани повернути Кітона до ролі Бетмена в новому кіновсесвіті DC повідомлялося ще влітку минулого року. Однак у березневому інтерв'ю Deadline актор натякнув, що можливо не зможе зніматися в проекті через пандемію COVID-19.

Раніше повідомлялося, що сюжет "Флеша" познайомить широку аудиторію з концепцією "мультивсесвіту", яка грає величезну роль в коміксах DC. "Мультивсесвіт" допускає існування безлічі паралельних реальностей, де існують різні втілення одних і тих же героїв.

Це дозволить Флешу зустрітися з втіленням Бетмена з фільмів Тіма Бертона, де Кітон зіграв головну роль, а глядачі зможуть побачити, що стало з Бетменом Кітона за 30 років. Теоретично, в мультивсесвіті можуть існувати й всі інші кіновтілення персонажа.

Сольник про Флеша знімає режисер обох частин "Воно" Андрес Мускетті, головну роль виконає Езра Міллер, який дебютував як Флеш в "Лізі справедливості".

Майкл Кітон грав Бетмена у фільмах Тіма Бертона "Бетмен" 1989 року і «Бетмен повертається» 1992 року. Надалі студія вирішила відсторонити Бертона від продовжень, а Кітон відмовився зніматися в нових фільмах. 

Вас також можуть зацікавити новини