Прем'єра науково-фантастичного ремейку відбудеться у вересні \ кадр з фільму

Студія Warner Bros. прийняла нове рішення щодо прокату нової картини Дені Вільнева під назвою "Дюна".

Прем'єра науково-фантастичного ремейку відбудеться у вересні на Венеціанському кінофестивалі. Після цього, на початку жовтня, фільм вийде в прокат в кінотеатрах, а вже потім з'явиться на сервісі HBO Max.

Раніше Warner Bros. оголосила про випуск своїх картин 2021 року паралельно в кінотеатрах і на HBO Max, що викликало невдоволення багатьох кінематографістів, в тому числі і режисера "Дюни" Дені Вільнева.

Відео дня

Читайте такожНазвано найбільш очікувані фільми 2021 рокуУ новому фільмі Дені Вільнева зіграють Тімоті Шаламе, Зендая, Оскар Айзек, Джош Бролін, Джейсон Момоа, Ребекка Фергюсон, Хав'єр Бардем, Шерон Дункан-Брюстер, Шарлотта Ремплінг, Дейв Батіста і Стеллан Скарсгард, повідомляє 112ua.tv з посиланням на deadline.

Фільм "Дюна"

"Дюна" - перший роман Френка Герберта з саги "Хроніки Дюни" про піщану планету Арракіс, на якій панують піщані черв'яки, а населення зачаїлося в печерах. Головний ресурс планети - речовина, яку називають пряність. За владу на Арракісі, також відомому як Дюна, борються будинки Атрейдесів і Харконненів. 

Роман був опублікований у 1965 році і завоював дві головні науково-фантастичні премії — "Хьюго" і "Неб'юла". У 1984 році вийшла екранізація роману від режисера Девіда Лінча. Головну роль у фільмі зіграв Кайл МакЛаклан.