Паттінсону виповнилося 35 років / instagram.com/official_robertpattinson

Сьогодні, 13 травня, популярний актор Роберт Паттінсон відзначає своє 35-річчя.

Читайте такожЕдвард Нортон зніметься у другій частині трилера "Ножі наголо"

Дитинство Паттінсона проходило досить весело. У численних інтерв'ю він розповідав, що дві його старші сестри так хотіли собі маленьку "дочку", що переодягали його в жіночі речі і робили зачіски. І якщо з сестрами він був більш-менш стриманим, то в школі відривався як міг. Вчитися Роберт не любив, та й поведінка була у нього на тверду "двієчку". Власне за це його і виключали кілька разів зі школи.

Мабуть, таке ставлення до школи було пов'язано із захопленням музикою. Актор годинами просиджував штани за фортепіано, а потім взяв у руки гітару, на якій грає і досі. Він був учасником музичної групи Bad Girls і навіть записав дві балади для фільму "Сутінки", в якому він і зіграв головну роль.

До речі, а ви знали, що Роберт обожнює готувати, ненавидить свої стегна і не терпить брехні? Так-так, він неодноразово говорив в інтерв'ю, що стояти біля плити - це його улюблена справа. А ось, що стосується брехні, актор переконаний, що завжди потрібно говорити тільки правду, щоб не сталося.

Що стосується його акторської кар'єри, то відомо, що Паттінсон не любить готуватися до репетицій. Він найчастіше покладається на інтуїцію і вживається в роль вже безпосередньо на зйомках. До слова, популярність він отримав після ролі в четвертій частині поттеріани "Гаррі Поттер і Кубок вогню".

Потім він зіграв головну роль в успішній кіносазі "Сутінки". Завдяки цьому він отримав величезну популярність, але водночас багато хто перестав сприймати його як серйозного актора. 

Однак надалі він зумів довести зворотне. Серед найяскравіших робіт  - "Космополіс".

Також Роберт зіграв одну з головних ролей у фільмі Крістофера Нолана "Тенет".

"Маяк"

"Диявол завжди тут"

"Бетмен"

Вас також можуть зацікавити новини: