Веллінг висловив бажання зіграти з Паттінсоном \ фото itc.ua

Довгі роки Том Веллінг відмовлявся від ідеї повернення до ролі Супермена, що зробила його популярним. Однак актор готовий поміняти свою думку за умови, що зіграє Супермена у всесвіті "Бетмена" разом з Робертом Паттінсоном.

Читайте такожГенрі Кавалл назвавши Відьмака "сумішшю Бетмена і Супермена"Виявилося, що акторів пов'язує міцна дружба. "Мій приятель Роб Паттінсон стане новим Бетменом. Було б весело бути Суперменом, який з'являється в його фільмі тільки тому, що він мій друг. Так що хто знає", - сказав Уеллінг, повідомляє popcornnews з посиланням на видання Comicbook.

У 2019 році стало відомо про те, що Паттінсон стане новим темним лицарем у всесвіті Метта Рівза. Фанати сприйняли новину негативно, а сам актор побоювався говорити на цю тему. Однак після першого трейлера у більшості з них не залишилося сумнівів в тому, що Роберт впорається з роллю Брюса Уейна.

Відео дня

У тому ж році Веллінг повернувся до ролі Кларка Кента в «Кризі на нескінченних землях», де Супермен забув про супергеройський костюм і відмовився від своїх сил заради спокійного життя з Лоїс Лейн і їхніми двома дочками.

На початку березня команда "Бетмена" оголосила про закінчення знімального процесу. Прем'єра фільму запланована на 3 березня 2022 року.

Вас також можуть зацікавити новини