Кадр з фільму "НЕідеальний чоловік" / фото "Вольга Україна"

Вийшов офіційний трейлер романтичної комедії "НЕідеальний чоловік" (Ich bin dein Mensch) від лауреата премії "Еммі" Марії Шрадер ("Неортодоксальна"). 

Як повідомляє "Вольга Україна", прокат фільму в українських кінотеатрах стартує з 5 серпня 2021 року.

Головні ролі в комедії "НЕідеальний чоловік" виконали Ден Стівенс ("Абатство Даунтон", "Легіон", "Красуня і чудовисько"," Євробачення: Історія Вогняної саги") і Марен Еггерт ("Місце злочину", "Експеримент", "Жінка в кінці шляху"). Також в одній з ролей з'явиться зірка культової стрічки "Тоні Ердманн" Сандра Хюллер.

Кадр з фільму "НЕідеальний чоловік" / фото "Вольга Україна"

У центрі сюжету фільму - науковий співробітник Пергамського музею в Берліні Альма. Для того щоб отримати фінансування на дослідження, вона погоджується взяти участь у незвичайному експерименті. Протягом трьох тижнів їй доведеться жити в компанії робота-гуманоїда Тома, який, завдяки штучному інтелекту, повинен стати для неї ідеальним партнером.

Читайте також"Легенда про Зеленого лицаря": що відомо про новий фентезі з Девом Пателем і Алісією Вікандер

Іронічна романтична стрічка "НЕідеальний чоловік" на даний момент має рейтинг 91% на Rotten Tomatoes. Європейські та американські критики хвалять стрічку Марії Шрадер за легкий гумор, ненав'язливий і дотепний сюжет, ідеальну "хімію" між героями Стівенса і Еггерт. Остання отримала за цю роль престижного "Срібного ведмедя" на Берлінському кінофестивалі, де "НЕідеальний чоловік" став одним з фаворитів конкурсної програми. 

Вас також може зацікавити