Євробачення 2021 - коли та де дивитися / фото facebook.com/eurovision.evrobachennya

Уже небагато часу залишилося до старту пісенного конкурсу Євробачення 2021, який цього року відбудеться в нідерландському місті Роттердамі.

Євробачення 2021 – коли проходитиме

Цьогорічний конкурс Євробачення стартує 18 травня – тоді відбудеться перший півфінал, на 20 травня запланований другий півфінал.

Фінал шоу, в якому й стане відоме ім’я переможця, відгримить 22 травня.

Де дивитися Євробачення 2021

Читайте такожЄвробачення 2021 проведуть з глядачами, але є обмеження (відео)

Обидва півфінали та фінал Євробачення 2021 року в Україні можна буде переглянути на двох телеканалах – СТБ і UΛ: Перший. Прямі ефіри будуть розпочинатися о 22:00.

В ефірі телеканалу СТБ трансляцію конкурсу коментуватиме Сергій Притула, на UΛ: Перший – Тимур Мірошниченко.

Євробачення 2021: хто представлятиме Україну

Від України на пісенний конкурс 2021 року відбув гурт Go_A. Він виступить у першому півфіналі під №15 із піснею "SHUM" ("Шум"). Уперше на Євробаченні Україна буде звучати повністю українською мовою.

Наразі Go_A уже провів репетицію на сцені конкурсу, яку побудували на арені Ahoy Arena у Роттердамі. Своїм виступом він уразив представників європейської преси, які мали змогу стежити за ходом роботи на самій арені або через пряму трансляцію. Журналісти, зокрема, назвали найкращим того дня саме виступ Go_A.

Представник України на Євробаченні гурт Go_A / фото facebook.com/GoAbandoriginal

До того ж відео з репетиції гурту Go_A на сцені Євробачення 2021 увірвалося в тренди YouTube. Наразі ролик посідає 4-те місце, раніше він був на 3-й позиції.

Крім того, прогноз щодо результатів нашої країни напередодні старту міжнародного пісенного конкурсу поліпшили і букмекери. Зараз колектив Go_A посідає 9-ту сходинку, тоді як раніше йому прогнозували 10-те місце.

Вас також може зацікавити інші новини: