Джон Сіна в образі Миротворця / фото REUTERS

З 5 серпня 2021 року в український прокат виходить довгоочікуваний супергеройський бойовик "Загін самогубців: Місія навиліт" (The Suicide Squad), що є сиквелом-перезапуском однойменного фільму 2016 року. 

УНІАН вже встиг подивитися новинку і з упевненістю може заявити, що режисерові Джеймсу Ганну вдалося зняти просто божевільне видовище з добірним чорним гумором, річками крові та низкою безглуздих смертей, вдихнути нове життя у вже знайомих персонажів і познайомити глядачів з новими героями, таким чином, нарешті реабілітувавши DC за провальний перший "Загін самогубців". Детальний огляд фільму можна прочитати за посиланням.

Але ще одне питання, яке напевно хвилює глядачів, що збираються на "Загін самогубців" до кінотеатру, чи буде в кінці сцена після титрів. Так, цей прийом у більшості асоціюється в першу чергу з фільмами Marvel, але і DC нерідко до нього вдається. І новий "Загін самогубців" не виняток. 

Відео дня

Сама сцена після титрів присвячена новому персонажу, представленому у фільмі – безжалісному вбивці Крістоферу Сміту, відомому під псевдонімом Миротворець, у виконанні актора-рестлера Джона Сіни. Цей персонаж став одним з найбільш гротескних у фільмі – такий собі придуркуватий Капітан Америка, який, цитуючи його самого, "настільки за мир, що готовий вбивати жінок і дітей". 

Читайте такожСтало відомо, хто зіграє головну роль у фільмі "Синій Жук" за коміксами DC

Показали героя Джона Сіни в сцені після титрів неспроста, адже вже в січні 2022 року на стрімінговому сервісі HBO Max стартує серіал "Миротворець", присвячений цьому персонажу. Вже відомо, що п'ять епізодів восьмисерійного серіалу зняв Джеймс Ганн, відповідальний за "Загін самогубців 2". Також він написав сценарій до всіх епізодів "Миротворця". Ще три епізоди зняли Бред Андерсон, Джоді Хілл і Розмарі Родрігес.

Крім Джона Сіни, до своїх ролей в серіалі повернуться ще кілька персонажів, представлених публіці в "Загоні самогубців" 2021 року. Йдеться про помічників Аманди Уоллер – Джона Економоса у виконанні Стіва Ейджі та Емілію Харкорт у виконанні Дженніфер Голланд. Також акторський склад проекту поповнять Роберт Патрік (той самий канонічний "рідкий" Термінатор) і Фредді Строма, найбільш відомий за трьома фінальними частинами "поттеріани".

Як повідомляв УНІАН, Джон Сіна став головною зіркою червоної доріжки на прем'єрі "Загону самогубців" в Голлівуді 3 серпня.