Любі мої друзі! Запрошую вас на свiй ювiлейний концерт у Києві, що відбудеться 10 грудня в Національному «Палаці Україна». Це буде зустрiч особлива, зустрiч на якiй я розповiм, що вiдчувала, до чого йшла останні роки і що здобула! З любов’ ю, завжди ваша! До зустрiчі! Купити квитки можна за посиланням у профілі => @tpovaliyofficial ____________ Дорогие мои друзья! Приглашаю Вас на свой юбилейный концерт в Киеве, который состоится 10 декабря в Национальном «Дворце Украина». Это будет особенная встреча, встреча на которой я расскажу, что чувствовала, к чему шла последние годы и что обрела! С любовью, всегда ваша! До встречи! Купить билеты можно по ссылке в профиле => @tpovaliyofficial #таисияповалий #повалий #сольныйконцерт #афиша #киев #київ #таїсіяповалій #сьогоднііназавжди #сольнийконцерт #палацукраїна #taisiyapovaliy #tpovaliyofficial #povaliy

Допис, поширений Таисия Повалий (@tpovaliyofficial)

Співачка Таїсія Повалій, яка втекла до РФ й там постійно виступає, має намір показати своє шоу у Києві.

Відео дня

Читайте такожПодруга Януковича змінилася до невпізнання (фото)

Про намір зібрати прихильників уперше за останні п'ять років у столичному палаці "Україна" Повалій заявила на сторінці в Instagram.

"Любі мої друзі! Запрошую вас на свiй ювiлейний концерт у Києві, що відбудеться 10 грудня в національному палаці "Україна". Це буде зустрiч особлива, зустрiч, на якiй я розповiм, що вiдчувала, до чого йшла останні роки і що здобула! З любов’ ю, завжди ваша! До зустрiчі!" – написала співачка. 

Раніше українська співачка Таїсія Повалій, яка втекла до РФ, виступила в Кремлі з прем'єрою програми "Серце - дім для любові".