Кейт Міддлтон у своїй  улюбленій сукні на закритому чаюванні в Кенсінгтонському палаці / фото instagram.com/kensingtonroyal/

Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон раптово скасувала свій запланований на вечір вихід у світ. Герцог і герцогиня Кембриджські повинні були разом відвідати в Лондоні церемонію вручення премій Tusk Conservation Awards, де традиційно вшановують людей, які вносять істотний внесок в охорону дикої природи Африки.

Принц Вільям / фото REUTERS

Однак Кенсінгтонський палац оголосив, що герцогиня змушена відмовитися від участі в цьому заході «через дітей». Що саме сталося, представники пари не уточнили. Уточнили тільки, що мова не йде про хворобу кого-небудь з нащадків Кембриджів — шестирічного принца Джорджа, чотирирічної принцеси Шарлотти або півторарічного принца Луї.

Читайте такожУ розкішній сукні від Alexander McQueen: герцогиня Кембриджська з принцом Вільямом відвідали театр (фото)

Відео дня

Проте джерела видання ET Canada стверджують, що Кейт просто ні з ким було залишити дітей вдома. Куди поділася їхня постійна няня, іспанка Марія Тереза Турріон Боралло, невідомо. Ймовірно, що вона саме захворіла. А спішно знайти тимчасову няню на один вечір Міддлтон не вдалося.

Втім, герцогиня все одно змогла поспілкуватися з лауреатами і номінантами премії. Вона зустрілася з ними на передсвятковому чаюванні в Кенсінгтонському палаці. Для зустрічі герцогиня вибрала сукню Beulah London, в якій уже з'являлася в січні під час знайомства із представниками благодійної організації Family Action.

Увечері ж принц Вільям вирушив на церемонію наодинці, де виголосив промову та вручив кілька нагород.

Принц Вільям / фото REUTERS

Раніше Кейт і Вільям разом відвідали виступ Королівського вар'єте. На цьому заході герцогиня розповіла, що Джордж і Шарлотта, дізнавшись, куди вони йдуть, просилися піти з ними. На що Кейт відповіла: «Тільки не в ніч перед школою!».

А в розмові з шестирічною гімнасткою Міддлтон розповіла, що Джордж і Шарлотта люблять виконувати акробатичні номери вдома - у тому числі колесо і стійку на руках.