Кейт Міддлтон / фото REUTERS

Дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон разом з членами благодійної організації Family Action відвідала ферму в графстві Бакінгемшир.

Читайте такожПідвела няня: герцогиня Кембриджська раптово скасувала свій вихід у світ, залишивши принца Вільяма наодинці (фото, відео)

Як пише ТСН, метою організації, патроном якої днями стала герцогиня Кембриджська, є фінансова допомога та психологічна підтримка сімей.

Відео дня

Під час свого візиту Кейт поспілкувалася з дітьми та іншими членами сімей, які отримують підтримку від Family Action, а також взяла участь у святі на честь Різдва.

Герцогиня також відвідала місцеву «майстерню ельфів», робила разом з малюками святкові прикраси.

Коли Кейт запитала, хто з дітей буде їй допомагати, один хлопчик, піднявши руку, почав кричати: «Я, я, я!». Герцогиня погладила його по щоці і сказала: «Ти нагадуєш мені мого маленького Луї. Він теж весь час каже: „Я, я, я!“ і хоче всюди ходити зі мною». Таким чином, стало відомо, що молодший з трьох дітей Кейт і принца Вільяма, однорічний принц Луї вже почав розмовляти.

Також на фермі дружина принца Вільяма вибрала різдвяні ялинки, що прикрашатимуть дошкільні установи, якими опікується організація.

Для заходу герцогиня Кембриджська обрала відповідний наряд. Вона з'явилася в синіх джинсах-скінні, зеленому светрі, яскраво-червоній короткій куртці і масивних черевиках.

Зауважимо, що право бути патроном організації Кейт отримала від королеви Єлизавети II, яка займала цю почесну посаду від 1953 року і змінила на ньому королеву Марію.

Нагадаємо, нещодавно Кейт Міддлтон разом з чоловіком принцом Вільямом взяли участь у зйомках кулінарного шоу, де приготували різдвяні смаколики.