Принцу Гаррі і Меган Маркл доведеться повернутися в Лондон / фото Wikimedia Commons

Новини про герцогів Сассекських все ще не втрачають актуальності. Як відомо, після зречення від королівських обов'язків Меган Маркл і принц Гаррі переїхали в Канаду, в розкішний особняк на острові Ванкувер, де налагоджують своє життя. На жаль, пара вкрай рідко "виходить на зв'язок". Зате інсайдери різних таблоїдів і папараці дарма часу не гають.

Читайте такожЄдина з королівської сім'ї: Меган Маркл увійшла в Топ-50 найвпливовіших людей Великобританії

Як пише РБК-Україна,

Відео дня

раніше інсайдери повідомляли, що Меган Маркл найближчим часом не планує повертатися у Великобританію. Такі новини не на жарт стурбували королеву Єлизавету ІІ, яка вкрай стурбована тим, що син Меган і Гаррі принц Арчі буде дуже рідко бачитися зі своїми іменитими родичами. А особливо - з двоюрідними братами та сестрою.

Схоже, що Меган і Гаррі доведеться на якийсь час відмовитися від своїх "нев`їздних принципів". Днями стало відомо, що зовсім скоро Маркл і принцу Гаррі все ж доведеться повернутися в Лондон. Більш того, їх про це особисто попросила Королева Великобританії! Так, Єлизавета ІІ попросила герцогів Сассекських бути присутніми на одному з найближчих заходів саме в якості членів королівського сімейства. Підкреслюється, що цей вихід стане останнім офіційним виходом для герцогів Сассекських.

Як передає видання The Sunday Times, Її Величність попросила Меган Маркл і принца Гаррі бути присутнім на щорічній службі у Вестмінстерському абатстві з нагоди Дня Співдружності націй вже 9 березня. Служба пройде в Лондоні.

Очікується, що в Лондон зі своїми зірковими батьками також прилетить 10-місячний принц Арчі.

Так що нарешті, Меган і Гаррі вперше за досить тривалий час зустрінуться з Кейт Міддлтон і принцом Вільямом на публіці. Все ж стосунки двох братів турбують весь світ: їм приписують великі сварки, а невісткам королеви - непримиренну ворожнечу.