Шерон Стоун / instagram.com/sharonstone

Американська актриса Шерон Стоун порадувала шанувальників яскравим фото, на якому вона постала в чорному суміжному купальнику з глибоким декольте.

У кадрі Стоун лежить на скелях. Вона злегка підігнула стрункі ніжки, а руки поклала за голову. Варто відзначити, що навіть в 63 роки Шерон виглядає приголомшливо, коментарі її фанатів тому підтвердження.

"Це щось неймовірно", "Яка ж ти прекрасна", "Таке відчуття, що тобі 30 і не більше", "Фігура - вогонь", - пишуть фани.

Відео дня
Актриса похвалилася фігурою / instagram.com/sharonstone
Актриса похвалилася фігурою / instagram.com/sharonstone

Читайте також"Сумуємо, плачемо, але це життя": Віра Брежнєва поскаржилася на розлуку зі старшою донькоюХто така Шерон Стоун

Шерон Стоун - американська актриса, продюсер і колишня модель. Лауреат премій "Золотий глобус" і "Еммі", а також номінантка на премію "Оскар".

Стоун домоглася найбільшої популярності виконанням ролі у фільмі "Основний інстинкт". Також вона зіграла жертву маніяка в "Трісці", а потім - роль фригідної дружини героя Річарда Гіра у фільмі "На роздоріжжі". 

Цілий ряд ролей Стоун був номінований на антипремію "Золота малина", в тому числі вона була визнана найгіршою актрисою в 1995 році (за фільми "На роздоріжжі" і "Фахівець"), а також в 2007 році за фільм "Основний інстинкт 2".

Вас також можуть зацікавити новини: