Алла Пугачова захопила своїм виглядом / instagram.com/alla_orfey

Російська зірка Алла Пугачова опублікувала в своєму інста-блозі ще один знімок з дня народження своїх двійнят - Лізи і Гаррі. Дітям нещодавно виповнилося по 8 років.

У кадрі Примадонна постала в чорному total-look, а також з обручем на голові у вигляді пір'я. На обличчя вона нанесла легкий макіяж з нюдовою помадою. Шанувальники не змогли стримати захват і засипали зірку компліментами.

"Найкраща", "Дуже красива", "Алла Борисівно, як вам вдається повернути час назад? Ви прекрасні, не втомлююся захоплюватися вами з 85-го року, коли вперше вас побачив і почув", "Алла Борисівно, завжди радію, дивлячись на вашу сім'ю", - пишуть фоловери.

Відео дня

Читайте такожОбличчя дало тріщину: у Лоліти під час концерту розійшовся шов на обличчіХто така Алла Пугачова

Алла Пугачова - 72-річна російська співачка, народна артистка СРСР. До репертуару співачки входить понад 500 пісень російською, англійською, німецькою, французькою, івритом, фінською, казахською, українською мовами, а її дискографія налічує 19 студійних альбомів. З 1976 по початок 1990-х років за результатами опитувань всесоюзних музичних хіт-парадів незмінно визнавалася найкращою співачкою року.

У 2010 році припинила гастрольну діяльність, проте не відійшла від активної творчої діяльності: часто бере участь у збірних концертах і телепередачах. Одружена з Максимом Галкіним. Має двох дочок, сина і трьох онуків.

Вас також можуть зацікавити новини: