Меган Фокс і Кортні Кардашьян в сексуальній фотосесії / фото Skims / Instagram

Американська актриса Меган Фокс і модель Кортні Кардашьян знялися у відвертій фотосесії і підкорили шанувальників.

Фото зірок з'явилося на Instagram-сторінці Skims - бренду стильної жіночої білизни і домашнього одягу, який належить Кім Кардашьян.

На одному фото дівчата зображені топлес в чорній спідній білизні – на іншому - вони позують в чорних комплектах, тримаючи в зубах одне яблуко на двох. На третьому знімку моделі - вже в білій спідній білизні.

Відео дня

Фотосесія викликала фурор у шанувальників бренду: "Божественно!", "Дуже сексуально!", "Так гаряче!", "Це приголомшливо!".

фото Skims / Instagram
фото Skims / Instagram
фото Skims / Instagram

Читайте такожМеган Фокс з'явилася на червоній доріжці MTV VMA в "голій" сукні

З ким зараз зустрічається Меган Фокс

Актриса зараз зустрічається з Machine Gun Kelly. Пара познайомилася на зйомках фільму "Північ на злаковому полі". За їхніми словами, це була любов з першого погляду. Артисти почали зустрічатися ще тоді, коли Фокс була одружена з Брайаном Остіном Гріном.

Незабаром Меган подала на розлучення і вирішила будувати відносини з Колсоном (справжнє прізвище репера - УНІАН). Крім того, колишня дівчина Колсона розповідала, що він зраджував їй з Меган Фокс. Дівчина почала здогадуватися про невірність співака, коли зніматися в кліпі Machine Gun Kelly на трек Bloody Valentine замість неї запросили актрису.