Лорак заінтригувала фанатів / instagram.com/anilorak

Опальна співачка Ані Лорак, яка нещодавно перенесла концерти в російських містах, заінтригувала шанувальників.

Зірка написала в Instagram, що жовтень буде сповнений сюрпризів. Вже наступного тижня на фанів чекає багато важливих новин, якими їй не терпиться поділитися.

"Не пропустіть", - каже Лорак.

Відео дня

Такий пост вона супроводила новою фотографією, на якій постала в обтислому блискучому платті з оголеною спиною. Також Лорак зробила хвилясті локони, які заколола кількома шпильками, і нанесла яскравий макіяж з акцентом на червоні губи.

"Ух, з нетерпінням чекаємо", "Вау", "Я впевнена, це буде бомба", "Чекаю на твій новий альбом. Думаю, це буде круто", "Королева краси", "Яка ж ви красива", "Шикарна Діва", - пишуть користувачі мережі.

Лорак заінтригувала фанатів / instagram.com/anilorak

Читайте такожПугачова "прокололася" з вбранням на дні народження (фото)Нагадаємо, раніше Ані Лорак відверто розповіла про численні зради екс-чоловіка.

Хто така Ані Лорак

Ані Лорак - українська співачка, народна артистка України (2008). З 2014 року активно виступає в РФ. Володарка безлічі російських музичних премій.

Представляла Україну на конкурсі пісні Євробачення-2008 з піснею Shady Lady і посіла друге місце.

Володарка премій "Золотий грамофон", "Співачка року", "Золота шарманка", "Людина року", "Пісня року" та ін., а також п'яти "золотих" дисків ("Там де ти є...", "Мрій про мене", "Ані Лорак", "Smile", "Розкажи") і двох "платинових" ("Сонце" і "15").

Вас також можуть зацікавити новини: