Квіткова скоро народить сина Добриніна / instagram.com/kvittkova

Велика різниця у віці - це вже давно не перешкода для щасливих стосунків. І українські зірки тому підтвердження. 

Нікіта Добринін і Даша Квіткова

Пара познайомилася на проекті "Холостяк", в якому Даша стала переможницею. Після фіналу шоу закохані почали жити разом, а незабаром одружилися. Зараз Квіткова знаходиться на дев'ятому місяці вагітності. Пара неодноразово говорила про те, що 11 років різниці у віці вони зовсім не відчувають.

Відео дня
Даша Квіткова і Микита Добринін / instagram.com/kvittkova

Віктор Павлік та Катерина Репяхова

Історія цієї зіркової пари почалася дуже давно. Ще тоді, коли Катерина була фанаткою успішного співака. Попри те, що у них різниця у віці аж 28 років, вони щасливі разом. Днями у них народився син, якого назвали Михайлом.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова / instagram.com/repyahovakate

Іраклі Макацарія і Ліза Чичуа

У цієї пари різниця у віці 17 років. При цьому їм добре поруч один з одним. Молоді люди активно проводять час і періодично діляться знімками в своїх блогах в соцмережах.

Іраклі Макацарія і Ліза Чичуа / instagram.com/maqatsa

Аліна Гросу та Роман Полянський

Про цю пару вже давно ходять чутки, але підтвердилася інформація про їхній роман зовсім недавно. Так, 12 років різниці у віці зовсім не заважає їм насолоджуватися один одним. Крім того, Аліна неодноразово говорила про те, що Роман допоміг їй прийти в себе після болісного розлучення з бізнесменом.

Аліна Гросу і Роман Полянський / instagram.com/alina_grosu

Санта Дімопулос та Ігор Кучеренко

У цієї пари різниця у віці 18 років. При цьому Санта часто говорить про те, що їй комфортно знаходитися поруч зі своїм чоловіком. 

"Це - багато, але я не відчуваю цієї різниці, тому що мені ніколи не було цікаво з однолітками. Моє коло спілкування - це люди, старші за мене, тому мені дуже комфортно в цих відносинах", - сказала Санта в одному з інтерв'ю.

Санта Дімопулос та ігор Кучеренко / instagram.com/santadimopulos

Вас також можуть зацікавити новини: